Η ανοχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προς το κράτος των Εξαρχείων που στο όνομα του αναρχισμού στεγάζει κάθε είδους εγκληματικότητα, προκαλεί και κομικοτραγικές καταστάσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «newsit.gr» άγνωστος άνδρας εθεάθη να κόβει βόλτες με πιστόλι στο χέρι στο κέντρο των Εξαρχείων την Τρίτη το βράδυ, ο οποίος μάλιστα αφού έδειξε τον οπλισμό του, στην συνέχεια άρχισε να ρίχνει βολές στον αέρα! Θαύμα ήταν που δεν θρηνήσαμε θύματα!

Πιό αναλυτικά το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Ο άγνωστος κυκλοφορούσε με το όπλο σε κοινή θέα περίπου από τις 20:30, χωρίς να τον… ενοχλεί κανείς!

Βεβαίως είναι κοινό μυστικό πως η αστυνομία… δύσκολα πλησιάζει στην πλατεία Εξαρχείων και δη όταν μιλάμε για ένα τέτοιο περιστατικό.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως όποιος επιχειρούσε να περάσει από την πλατεία στα Εξάρχεια, άκουγε τις προειδοποιήσεις για τον «πιστολέρο» που κινούνταν στους γύρω δρόμους, μέχρι που κάποια στιγμή ο άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ!

Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε στην γωνία της Μπενάκη με την Μεταξά, ένα σημείο με πολλά μαγαζιά και πολύ κόσμο εκείνη την ώρα στους γύρω δρόμους.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μια δεύτερη ομάδα ατόμων τον κυνήγησαν. Ένας από αυτούς φέρεται επίσης να είχε στο χέρι του όπλο.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα