ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μας ζάλισε με την ‘επένδυση’ στο στήθος της η Ευριδίκη Βαλαβάνη! Δείτε φωτο!

«Ανανεωμένη» είναι τον τελευταίο καιρό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η πρώην Survivor ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες από τις διακοπές της και αυτό το οποίο φαίνεται είναι ότι μάλλον… πρόσθεσε λίγο στήθος.

Άλλωστε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φροντίζει να ανανεώνεται πολύ συχνά το προφίλ της στο Instagram με νέες φωτογραφίες από τις διακοπές που κάνει και όχι μόνο.

Το πρώην κορίτσι του πάνελ της Ναταλίας Γερμανού φαίνεται πως τόλμησε την προσθετική στήθους, με τις νέες της λήψεις να «προδίδουν» την παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

Η ίδια, βέβαια, φρόντισε να μην το παρακάνει από άποψη μεγέθους, με το αποτέλεσμα να τη δικαιώνει καθώς η αλλαγή μπορεί να είναι μεγάλη το γεγονός όμως πως δεν βλέπουμε τίποτα το υπερβολικό στη νέα της εικόνα, έκανε πολλούς ακόμα και να μην παρατηρήσουν τη διαφορά.

Ετσι λοιπόν μπορεί η αλλαγή να είναι αισθητή σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν το αποτέλεσμα όμως είναι σίγουρο θετικό. Οι φωτογραφίες του παρελθόντος σε σύγκριση με αυτές του φετινού καλοκαιριού, πάντως, δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση…

Δείτε τo πριν

Και το μετά

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button