ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φαίη Σκορδά: Η ‘καυτή’ φωτογράφιση στο Nitro, που δεν είδαμε ποτέ!

Το νέο Nitro, το περιοδικό του Πέτρου Κωστόπουλου, επέστρεψε με νέο τεύχος. Το Nitro ήταν ένα απο τα περιοδικά τα οποία δημιουργήσαν καριέρες στην Ελλάδα. Μια απο αυτές ήταν και της Φαίης Σκορδά η οποία έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές για τις σελίδες του, με δύο όμως απο αυτές να ξεχωρίζουν.

Αυτή που μας ενδιαφέρει είναι εκείνη η φωτογράφιση η οποία έγινε, αλλά δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, αφού όπως δήλωσε η ίδια σήμερα το πρωί στην εκπομπή της το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά τόσο αισθησιακό που δεν μπορούσε η ίδια να το υποστηρίξει.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε κάνει τα πάντα για να μεταμορφώσει την Φαίη Σκορδά και για κακή μας τύχη δεν είδαμε ποτέ την φωτογράφιση αυτή, στην οποία η παρουσιάστρια φορούσε μαυρο latex και είχε τόσα extension που όπως τόνισε η ίδια έκανε τρεις μέρες για να τα βγάλει.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ζήτησε απο τον Πέτρο Κωστόπουλο να μην βγάλει την συγκεκριμένη φωτογράφιση στο περιοδικό και ο ίδιος συμφώνησε με αποτέλεσμα να μην έχουμε δει την πιο καυτή εμφάνιση της έως σήμερα.

Υπάρχει όμως το βίντεο απο το εξώφυλλο μιας διαφορετικής αλλά εξίσου εντυπωσιακής φωτογράφησης της το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ…

Back to top button