Αυτή είναι η δημοτική σύμβουλος, η υπόθεση της οποίας έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Άργος.

Άνω-κάτω έχει κάνει το Άργος η ιστορία της όμορφης δημοτικής συμβούλου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της δωροληψίας. Η ίδια όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά υποστηρίζει ότι πρόκειται για καθαρή πλεκτάνη, αφού ο καταγγέλλων είναι πρώην σχέση της!

Πρόκειται για δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Η υπόθεση, λοιπόν, με το «φακελάκι» ξεκίνησε μετά από καταγγελία νεαρού τεχνίτη.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ο τεχνίτης είχε κατασκευάσει στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αλλά δεν είχε πληρωθεί.

Ποια όμως είναι η δημοτική σύμβουλος;

Είναι Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους Μυκηνών – Το όνομά της Δέσποινα Δαμασκηνού.

Η υπόθεση με το «φακελάκι» ξεκίνησε μετά από καταγγελία νεαρού τεχνίτη.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, είχε κατασκευάσει στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αλλά δεν είχε πληρωθεί. Όταν απευθύνθηκε στην κυρία Δαμασκηνού, ισχυρίζεται ότι τον κάλεσε να δώσει πρώτα ένα «φακελάκι» 2.000 ευρώ στον δήμο, για να διεκπεραιωθεί εν συνεχεία το θέμα της πληρωμής του.

Από την πλευρά της, η κυρία Δαμασκηνού τοποθετήθηκε δημοσίως σε ανακοίνωσή της, λέγοντας πως ο εν λόγω άνδρας είναι πρώην της, με τον οποίο συζούσε κιόλας για ένα διάστημα.

Η νεαρή και πανέμορφη δημοτική σύμβουλος δεν διστάζει να τοποθετηθεί δημοσίως

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για πλεκτάνη, καθώς ο νεαρός τεχνίτης θέλει να την εκδικηθεί. Όσον αφορά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, που έλαβε από αυτόν, η κυρία Δαμασκηνού λέει πως πρόκειται για χρήματα που ο ίδιος της χρωστούσε από τότε που ήταν ζευγάρι.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα