Η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, δια της επικεφαλής της, Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαίρη προχώρησε στη δέσμευση των ακινήτων τόσο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie, όσο και των ακινήτων που έχει στην νομή και κατοχή (ιδιοκτησία) της η εν λόγω εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της Folli Follie έχουν δεσμευθεί ήδη οι Τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τηρούν τα φυσικά πρόσωπα της εταιρείας, τα οποία βρίσκονται στο εισαγγελικό μικροσκόπιο.

‘Όπως είναι γνωστό για την υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει υπομνήματα προς παροχή εξηγήσεων τα ελεγχόμενα πρόσωπα και απομένει ο εισαγγελέας να αποτιμήσει το αποδεικτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω δικονομικές του ενέργειες.

Τα επόμενα βήματα του Γιάννη Δραγάτση είναι είτε η άσκηση ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένων προσώπων είτε η αρχειοθέτηση της υπόθεσης για όσα ενδεχομένως πρόσωπα δεν προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα