Είναι γνωστό ότι στην Ινδία περισσότερο από 20% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι. Οι Ινδοί δεν σκοτώνουν σκύλους χωρίς λόγο, οι μουσουλμάνοι όμως το κάνουν.

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε με έναν σκύλο δεμένο σε στάση σταύρωσης με ανθρώπους να του πετούν αναμμένα τσιγάρα και παπούτσια, έγινε η αιτία να προκαλέσει την οργή από αγωνιστές των δικαιωμάτων των ζώων. Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε στο WhatsApp και στο Facebook, δείχνει το κακόμοιρο ζώο ανίκανο να αποδράσει από τους σκληρούς δεσμώτες καθώς η γελαστή συμμορία το κακομεταχειρίζεται.

Στο παρασκήνιο ακούγεται ανατριχιαστική μουσική καθώς τα αντικείμενα ρίπτονται στο σκύλο κατά τη διάρκεια του βίντεο. Παπούτσια, σαγιονάρες, και ότι φαίνεται να είναι αποτσίγαρα, γόπες τσιγάρων πετιούνται όλα πάνω στο σκύλο, που προσπαθεί ανέλπιστα να καλύψει το πρόσωπό του σε όλη τη διάρκεια των χτυπημάτων.

Ορισμένοι κατήγγειλαν το βίντεο στο FBI, αλλά το Γραφείο ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση βρίσκεται εκτός της δικής του δικαιοδοσίας.

Η εταιρία PETA India, μια οργάνωση δικαιωμάτων των ζώων, ανέφερε πως θα ερευνήσει την υπόθεση αν και παραμένει ασαφές η ακριβής τοποθεσία όπου διαδραματίστηκε το γεγονός.

Επιπλέον, οι Μουσουλμάνοι παρόλο που δεν τρέφουν γάτες, αρέσκονται στο να τις σταυρώνουν και αυτές, όπως δείχνουν οι φρικτές φωτογραφίες που βλέπουμε παρακάτω.

Υπήρξαν αμέτρητες ιστορίες σταύρωσης ανθρώπων από Μουσουλμάνους αλλά κυρίως ζώων, όπως αναφέρει η Σουλτάνα Χειλαδάκη. Μερικές από τις περιπτώσεις εικονίζονται παρακάτω:


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα