Ένα φρικτό θέαμα αντίκρισε μόλις επέστρεψε στο σπίτι του εξουθενωμένος από τη δουλειά του στο αγρόκτημα, ο Χουάν Βιθέντε, από την πόλη Ζατίβα, 70 χιλιόμετρα έξω από τη Βαλένθια στην περιοχή Κόστα Μπλάνκα.

Το υπνοδωμάτιο του είχε γίνει μια λίμνη αίματος. Αίματα υπήρχαν παντού. Στους τοίχους, στο πάτωμα, ακόμη και μέχρι το ταβάνι. Στη μέση του κρεβατιού κείτονταν νεκρή η έγκυος σύντροφος του με το λαιμό κομμένο από άκρη σε άκρη.

Η γυναίκα, μια Ρουμάνα με το όνομα Έλενα Ραντουτσάνου 36 ετών, ήταν έγκυος στον 6ο μήνα τον καρπό του έρωτα της με τον Χουάν.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη ενώ ο σύντροφος της γυναίκας κρατείται και ανακρίνεται αφού το άλλοθι του δεν έχει πείσει ακόμη τις αρχές.

Πάντως όπως αναφέρουν Ισπανικά ΜΜΕ, η Έλενα – μητέρα ενός κοριτσιού 8 ετών – εργαζόταν παράνομα ως συνοδός πολυτελείας και ενδεχομένως να είχε μπλέξει σε κυκλώματα.

Πάντως πρόκειται για το δεύτερο έγκλημα στην πόλη μέσα σε 24 ώρες, πάλι γυναίκας και πάλι συνοδός πολυτελείας, κάτι που οι αρχές δεν αφήνουν ανεξερεύνητο.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα