COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

Χωρίς κατηγορία

Τράγκας: «Ο Α.Τσίπρας είναι στην Τουρκία για να στήσει κάτι άσχημο – Κάτι θα δώσει – Κάποιο νησί;»

Ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90.1 fm, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τους έξι «λούτσους» όπως αναφέρει τους έξι βουλευτές, που με τη χτεσινή τους επιστολή έκαναν γνωστό ότι στηρίζουν την κυβέρνηση.
Παράλληλα χτύπησε καμπανάκι και εξέφρασε την ανησυχία του για το σημερινό ταξίδι του Τσίπρα στην Τουρκία λέγοντας χαρακτηριστικά : «Ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» είναι στην Τουρκία κάντε τον σταυρό σας μην δώσει κάποιο νησί». Από τα βέλη του δεν γλίτωσαν ούτε οι παρασκηνιακές κινήσεις του Μανώλη.
Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Σήμερα ο κρουαζεράκιας είναι στην Τουρκία. Μπορεί να δώσει κάτι από το Αιγαίο ή να ξεκινήσει μια κουβέντα που να εξελιχθεί σε κάτι κακό για το Αιγαίο. Μπορεί να δώσει κάτι από τώρα ή να το υποσχεθεί και αυτό να καταλήξει άσχημα μετά από λίγο διάστημα.
Μπορεί να ετοιμάσει από τώρα κάτι άσχημο για την περίοδο που θα είναι κάποια άλλη κυβέρνηση στην εξουσία, δηλαδή ο Μητσοτάκης. Είναι ικανός προκείμενου να φτιάξει μια δεξιά παρένθεση να στήσει από τώρα άσχημες ιστορίες για το μέλλον. Κανείς μας δεν εμπιστεύεται το σημερινό πολιτικό σκηνικό, είναι ένα τσίρκο. Περίεργα δημοσιεύματα κυκλοφορούν στις εφημερίδες της Τουρκίας με την Χουριέτ να γράφει ότι η απομάκρυνση του Π. Καμμένου διευκολύνει σήμερα τη συζήτηση με τον Τσίπρα, με την Άγκυρα να έχει θέσει το θέμα του μοίρασμα των νησιών»
Και συνέχισε ο Γ. Τράγκας:
«Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και συνταγματική εκτροπή για να διατηρηθεί η κυβέρνηση ακόμη λίγο. Έξι πρόθυμοι και εύκολοι βουλευτές, έδωσαν λευκή επιταγή στον Αλέξη χωρίς να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Έξι λούτσοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα είδος ΣΠΑ. Να μπει κάποιος να πάρει  αρώματα, να ψηφίσει Πρέσπες και να κάνει λουτροθεραπεία. Υπάρχουν πολλά χρήματα στη συνεργασία αυτή. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Όλοι οι πολίτες αναρωτιούνται για τα ανταλλάγματα που πήραν οι βουλευτές για να στηρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα. Είναι ένα σάπιο οικοδόμημα. Έχουμε έναν πρωθυπουργό που πούλησε την Μακεδονία!
Από την άλλη δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη στον Κυριάκο αλλά στην παρούσα φάση επειδή μπροστά είναι το ξεπουλητάρι πρέπει να τελειώνουμε με αυτόν. Μην κάνετε λάθη, δυο μαριονέτες της Μέρκελ είναι αλλά πρέπει να τελειώνουμε με το ξεπουλητάρι, δεν πρέπει να τον αφήσουμε να υπάρχει άλλο στην εξουσία.
Τσαντίστηκε ο Τσίπρας με τον Καμμένο και έστειλε επιστολή στον Βούτση ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν. Εσείς δεν ξέρετε γιατί τσαντίστηκε αλλά εγώ ξέρω. Αλέξη πες αλεύρι το «βατράχι» σε γυρεύει.
Τρεις φορές ο Πετσίτης μαζί με τον Λαυρεντιάδη επισκέφτηκε την Έλενα Τζούλη για να αναδιαρθρώσει το δάνειο του Λαυρεντιάδη. Η Τζούλη κατάλαβε γιατί ο κολλητός του Παππά ζητούσε συνδρομή για την αναδιάρθρωση δανείων του κ. Λαυρεντιάδη. Η Τζούλη δεν είναι ειδική για αναδιαρθρώσεις δανείων και του το είπε. Δεν μπορούσε να κάνει χάρες. Ο Παππάς έχει ζητήσει πολλές φορές χάρες από τον Καμμένο και έχει έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση με τον πρώην υπουργό Άμυνας.
Ο Τσίπρας πιστεύει ότι θα καθαρίσει σαν αυγό τον Καμμένο, αλλά δεν ξέρει ότι  όταν χωρίζουν τα σιαμαία το ένα θα πεθάνει από αιμορραγία. Η δουλειά του Τσίπρα ήταν να πουλήσει τη Μακεδονία και αν προλάβαινε να είχε εκσυγχρονίσει και τη συνθήκη της Λωζάνης.
Έγινε σφουγκοκολάριος, ένας αριστερός που εφοδίαζε τον κόσμο με φρούδες ελπίδες και τον κράταγε με ψεύτικες υποσχέσεις για να μην βγαίνει στους δρόμους. Καθοδηγούσαν υποθέσεις της δικαιοσύνης, ήταν μια συμμορία και θα φύγει μέσα από συντρίμμια και καταστροφές. Βγήκαν με το ηθικό πρόσημο της αριστεράς και αποδείχτηκαν ιερόδουλες. Ήρθαν να χτυπηθούν με την εκκλησία και κατάληξαν να φυλάνε τον αφαλό της Μερκελ και τα πόδια της. Βρίζανε τους Αμερικανούς και τώρα τους γλείφουν.»

Back to top button