COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Γη της Ελιάς: Η «ανεπίτρεπτη» κρυφή σχέση που θα φέρει μεγάλες ανατροπές!

Τέλη Σεπτέμβρη θα επιστρέψει ο τρίτος κύκλος της σειράς «H γη της ελιάς» στο MEGA και τα ερωτικά μπερδέματα των πρωταγωνιστών θα πρωτοστατήσουν και σ’ αυτήν τη σεζόν. Ποιοι θα χωρίσουν, πού θα επανενωθούν και ποιοι θα ζήσουν νέους έρωτες; Οι απαντήσεις στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 παρακάτω…

Ας ξεκινήσουμε με την Ιουλία και τον Στάθη. Το ζευγάρι μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα που έζησαν και οι δύο από τη δική τους πλευρά όχι μόνο θα είναι ξανά μαζί, αλλά θα παρακολουθήσουμε και μια ωραία και πάρα πολύ συγκινητική ιστορία που θα διαδραματιστεί ανάμεσά τους, καθώς μαζί θα αναζητήσουν και θα βρουν την κόρη τους, Αριάδνη Καρπενάρου.

Επικές στιγμές θα ζήσουμε και με τον Πότη, καθώς θα αφήσει επιτέλους τα μισόλογα και τα υπονοούμενα και θα αποφασίσει να μιλήσει με θάρρος στην Άννα. Και ναι, θα το κάνει. Ο Πότης θα της πει εν ψυχρώ ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ότι την αγαπάει και ότι θέλει να είναι μαζί. Η Άννα στην αρχή θα το πάρει στην πλάκα, όμως την ίδια στιγμή θα μπει μέσα της «το μικρόβιο» και θ’ αρχίσει κι εκείνη να τον βλέπει με διαφορετικό μάτι. Μάλιστα οι δυο τους θα καταλήξουν και σε γάμο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές και ο Αποστόλης αρχίζει να έχει αισθήματα για την Αναστασία. Κι αυτούς, λίγο πιο αργά μεν, θα τους δούμε να είναι μαζί.

Ο Χρήστος, από την άλλη, θα συνεχίσει να μην είναι σε καλή ψυχολογία λόγω της Εύας, αλλά όπως θα δούμε θα αρχίσει σιγά σιγά να έρχεται κοντά με την Αφροδίτη, που από την αρχή δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της για εκείνον.

Όσο για τον Ορέστη με τη Δήμητρα, τα πράγματα στην αρχή θα στραβώσουν κι αυτό γιατί η αστυνόμος δεν θα πάρει με καλό μάτι την απόκρυψη της αλήθεια ότι εκείνος έχει την καρδιά του Κίμωνα. Η κοπέλα θα πικραθεί πολύ και θα κρατήσει μια απόσταση από εκείνον.

Η Δήμητρα όμως φαίνεται πως θα συνάψει σχέση με τον Γιώργη Κουράκο. Σύμφωνα με το TiviSirial ο Γιώργης μένει στα κρύα του λουτρού την ημέρα του γάμου του όταν η Ευτυχία του αποκαλύπτει τελικά το μυστικό της ότι εκείνη σκότωσε τον Ανέστη. Έτσι ο αστυνόμος την αφήνει να εξαφανιστεί για να μην τη συλλάβει.

Γιώργης και Δήμητρα είναι στη χειρότερη φάση της ζωής τους και έτσι ένα βράδυ που αποφασίζουν να βγουν έξω μαζί καταναλώνουν αρκετό αλκοόλ και ζουν μια νύχτα παθιασμένου έρωτα. Το κρυφό πάθος που είχαν ο ένας με τον άλλον αποκαλύπτεται παρότι μέχρι σήμερα δεν είχαν αφήσει να φανεί ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Το πάθος όμως τους κρατάει κοντά και καταλήγουν να έχουν κρυφή σχέση που όπως αναφέρει το δημοσίευμα όταν αποκαλυφθεί θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

Τέλος, η Αλκμήνη και η Αντωνία δεν θα χαρούν το σύμφωνο συμβίωσης που έκαναν. Ηδη έχουμε δει ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν πάνε καλά. Οι τσακωμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον, ενώ η Ισμήνη της δηλώνει ότι παράλληλα της αρέσουν και οι άντρες. Ο χωρισμός μεταξύ τους είναι δεδομένος και μάλιστα θα γίνει κακήν κακώς!

Back to top button