Το τηλεοπτικό θέμα που συζητήθηκε περισσότερο αυτές τις μέρες αφορούσε στην απομάκρυνση της Ελεάννας Τρυφίδου από την αρχισυνταξία της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα; Ποια ήταν η αιτία και ποια η αφορμή; Όλα φυσικά είχαν ξεκινήσει από το περιβόητο ατόπημα της εκπομπής με την προσβλητική αναπάρασταση του σκηνικού με την άτυχη φοιτήτρια του ΑΠΘ. Το κανάλι τότε είχε αποδώσει ευθύνες και στην Ελεάννα Τρυφίδου, αφού το συγκεκριμένο «αστείο» είχε οργανωθεί στο meeting πριν από την εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε είχε αναλάβει όλη την ευθύνη (αν και στην πραγματικότητα είχε ενοχλήσει περισσότερο το γέλιο των γυναικών του πάνελ) και είχε ζητήσει να μην απομακρυνθεί η στενή συνεργάτιδα και φίλη του. Στην πορεία όμως, υπήρξαν δημοσιογράφοι και μοντέρ που είχαν εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά τους σε υψηλόβαθμα στελέχη για τη «σκληρή» συμπεριφορά της αρχισυντάκτριας (κάτι που είχε συμβεί και στην προηγούμενη θητεία της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1).

Η δική της πλευρά φέρεται να είχε ισχυριστεί πως ήταν επαγγελματίας και πάλευε καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα σε ένα κανάλι που δεν είχε μέχρι σήμερα τους μηχανισμούς ετοιμότητας για να υποστηρίξει μια ζωντανή καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή. Ποια ήταν όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι;

Το μεσημέρι της Πέμπτης, προβλήθηκε ένα χιουμοριστικό Insta Story με τον σκύλο της Ελένης Φουρέιρα, τη «Μαϊμού», που είχε…. ανεξέλεγκτες ορμές.

Οι ιθύνοντες του σταθμού, που είχαν απαιτήσει να μην υπάρξει ξανά ίχνος σεξουαλικού υπονοούμενου στην εκπομπή, αντέδρασαν άμεσα και η απόλυση της αρχισυντάκτριας ουσιαστικά ανακοινώθηκε πριν καν πέσουν οι τίτλοι τέλους.

«Ήταν η αφορμή που περίμεναν» επισημαίνει στο Znews συνεργάτης της εκπομπής. «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε πια να την προστατεύσει».

Εξάλλου, μετά το πρόστιμο, μεγάλο μέρος του οποίου καλείται να πληρώσει ο κεντρικός παρουσιαστής (θα αφαιρείται χρηματικό πόσο κάθε μήνα από τον μισθό του), η ηγεσία του ΣΚΑΪ, παρακολουθούσε κάθε μέρα την εκπομπή ώστε να μην επιτρέψει να μείνει ατιμώρητο έστω και το παραμικρό σφάλμα.

Η ίδια βέβαια, που έχει δώσει με επιτυχία τις εξετάσεις της στον χώρο των Media εδώ και πολλά χρόνια, τόσο στα έντυπα, όσο και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, φέρεται να έχει δεχτεί ήδη, όχι μία, αλλά δύο προτάσεις για δουλειά.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα τη φέρνουν κοντά στο νεοσύστατο Mega, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: znews.gr

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα