Ο Νίκος Αλέφαντος βράζει με την εικόνα της Εθνικής ομάδας και ξεσπάει στο blog του. Ο Αναστασιάδης, το Άγιο Όρος, το δίκιο του Παπασταθόπουλου και οι… άσχετοι της ΕΠΟ. Και Κόπα Αμέρικα από τον Αλέφαντο, που χαρακτηρίζει απελπιστική την Αργεντινή και αναρωτιέται που είναι ο Αγκουέρο.

Μια Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα απελπιστική. Συνέχεια του Μουντιάλ. Τα περιμένανε όλα από τον Μέσι ο οποίος προσπάθησε, αλλά ήταν καταπληκτικοί οι Κολομβιανοί. Με ξετρέλανε η Κολομβία. Γρήγοροι, τεχνίτες, με καλά σωματικά προσόντα, είχαν στηθεί ωραία από τον προπονητή τους και εξουδετέρωσαν τον Μέσι. Δεν τραβάει ο Μέσι με την Αργεντινή, δεν ξέρω το λόγο, συμβαίνει αυτό μόνιμα.

Χάλια η Αργεντινή, δεν βλέπεται. Και δεν είναι μόνο ο Μέσι, πού είναι ο Αγκουέρο; Πού είναι οι άλλοι παίκτες; Με κατέπληξε η Κολομβία, άλλος είχε το όνομα και άλλος τη χάρη.

Ο Αναστασιάδης ακόμα είναι στην Εθνική; Ακόμα ρε τον κρατάνε, τι είναι αυτοί της ΕΠΟ, ιδέα από ποδόσφαιρο δεν έχουν. Τι άλλο περιμένουν να δουν για να καταλάβουν το λάθος που έκαναν. Τους το είχα πει από την αρχή. Προπονητής παροπλισμένος, με τρελές ιδέες περί Παναγίας και Θεού ότι καθορίζουν τους αγώνες, απαρχαιωμένος, δεν δούλευε σε κανένα σύλλογο και τον βάλατε εσείς στην Εθνική. Για να σας βάζει τον Ζέκα δεξί μπακ και τον Σιόβα αμυντικό χαφ και τον Βαλεριάνο. Και να σας διαλύει την ομάδα με τους παίκτες να μην τον θέλουν.

Αλέφαντος: Προπονητή με μέσο έχει η Εθνική

100% είμαι με τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά. Με ποιους θα είμαι δηλαδή, με παράγοντες της ΕΠΟ που δεν έχουν κλοτσήσει στη ζωή τους μπάλα;

Η Εθνική έχει πρόβλημα με το υλικό της, τα έχω πει, δεν είναι καλοί παίκτες οι περισσότεροι. Θέλει λοιπόν καλό προπονητή. Γιατί αν δεν έχεις και υλικό, δεν έχεις και προπονητή, τότε χάνεις από την Αρμενία στην έδρα σου και σε διαλύει η Ιταλία στην έδρα σου για πλάκα. Κάποτε είχαμε Σαραβάκο και Αναστόπουλο μπροστά.

Η Εθνική αυτή, το ξαναλέω, πρέπει να παίξει με 5 πίσω, να βάλει τον Σιόβα μαζί με Μανωλά και Παπασταθόπουλο, αριστερά Κούτρη να βγαίνει χαφ και δεξιά Τοροσίδη. Και ο Τσιμίκας χρειάζεται. Και σέντερ φορ Μήτρογλου. Δεν έχεις άλλο καλύτερο μέσα στην περιοχή. Αργός, τι να κάνουμε, αλλά τα γκολ τα βάζει. Γιατί, μήπως ο Κουλούρης είναι γρήγορος; Αργός είναι και αυτός.

Ο Αναστασιάδης μπορεί να πάει στο Άγιο Όρος να μονάσει και να ησυχάσει. Να ησυχάσει και η Εθνική, να ησυχάσουμε και εμείς. Να κάνει τις προσευχές του ο άνθρωπος. Αυτό το αρέσει, αυτό τον ευχαριστεί.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα