Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν ο Γιώργος Πρίντεζης και η σύζυγος του Στέλλα Κωστοπούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι τον Αύγουστο του 2018, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και την ίδια μέρα βάφτισε και την κόρη του, Ζόζεφιν. Η μικρή κορούλα τους, που ήρθε στην ζωή πριν από 1,5 χρόνο, τους έχει πάρει τα μυαλά και είναι όλη τους η ζωή. Και ο Γιώργος και η Στέλλα έχουν προτεραιότητα την ανατροφή της κόρη τους και φροντίζουν να μην της λείψει τίποτα.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, εκτός από πολύ καλός αθλητής είναι και πολύ καλός σύζυγος και πατέρας. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του, βρίσκει πάντα χρόνο για να τον περνάει ευχάριστα με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στην Γλυφάδα να κάνει τις βόλτες του μαζί με την μικρή Ζόζεφιν και να απολαμβάνει τον ρόλο του ως πατέρας.

Ο Γιώργος, δεν άφησε το χέρι της κόρης του ούτε λεπτό και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του που συνάντησε εκεί. Η Ζόζεφιν με το ροζ φόρεμα και ροζ μπουφάν έκλεψε τις εντυπώσεις.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα