Υπέροχα ατομικά ρολάκια μήλου, χωρίς να ξοδέψετε πάνω από 5 λεπτά στην κουζίνα! Δοκιμάστε τα και θα δείτε πόσο εύκολα θα έχετε ένα ελαφρύ και πολύ εμφανίσιμο γλυκό για τους επισκέπτες σας!
ΥΛΙΚΑ:
Χορηγούμενο
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 2 μήλα
- 2 κουταλιές ζάχαρη κρυσταλλική + λίγη άχνη για το στόλισμα
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 1 αυγό χτυπημένο με ελάχιστο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χορηγούμενο
- Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη.
- Πασπαλίζουμε τα τριμμένα μήλα με τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε μια επιφάνεια εργασίας και στρώνουμε το μίγμα με τα μήλα προσεκτικά επάνω στη ζύμη, να φτάσει μέχρι τις άκρες της.
- Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε σε ροδέλες πάχους 3-4 εκατοστών.
- Αραδιάζουμε τις ροδέλες σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
- Αλείφουμε κάθε ροδέλα με λίγο χτυπημένο αυγό.
- Ψήνουμε στους 180 °C για περίπου 35 λεπτά, ώσπου να ροδίσουν.
- Στολίζουμε με άχνη ζάχαρη και απολαμβάνουμε τα νόστιμα ρολάκια μας!
Χορηγούμενο
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα