ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

‘Γκρίνια’ στην Καραμανλική βάση της Ν.Δ για τον υφυπουργό Τσακλογλου: ‘Ακραίος νεοφιλελεύθερος’, ‘τροϊκανός’ και ‘πρώην νεολαίος της Αριστεράς’, είναι ολίγα από τα ‘βαριά’, που ακούγονται!

Του Αλκιβιάδη Χανιώτη

Το τι ακούει τις τελευταίες μέρες από την Καραμανλική βάση της Ν.Δ ο νέους υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάνος Τσακλόγλου, δεν περιγράφεται. Οι ‘γκρίνιες’, που έχουν ξεσπάσει είναι πολλές και εστιάζονται κυρίως σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που του αποδίδονται και θεωρούνται από τους συγκεκριμένους κύκλους σοβαρά μειονεκτήματα για την είσοδο του κ. Τσακλόγλου στην κυβέρνηση.

Μια μερίδα εκείνων, που ασκούν κριτική, τον χαρακτηρίζουν ως ‘ακραίο νεοφιλελεύθερο’, ‘άνθρωπο της τρόικα και του Βερολίνου’ και ‘αποφασισμένο να κατεδαφίσει τον κοινωνικό χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης στην Ελλάδα!’

Άλλοι δίνουν την προσοχή τους στο γεγονός ότι ο κ. Τσακλόγλου, όπως υποστηρίζουν, έχει υπάρξει ‘νεολαίος του Ρήγα Φεραίου’, δηλαδή της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού, από την οποία προήλθε ένα μεγάλο μέρος της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, οι ασκούντες κριτική επιμένουν ότι είναι ζήτημα χρόνου η σύγκρουση του κ. Τσακλόγλου με τον πολιτικό του προϊστάμενο υπουργό Γιάννη Βρούτση, ο οποίος -όπως είναι γνωστό- θεωρείται πολιτικός φίλος του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Το κατά πόσον αυτές οι προβλέψεις θα επαληθευτούν, το άμεσο μέλλον θα το δείξει…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button