Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Αγγελική Ηλιάδη. Λίγες μόλις μέρες μετά την επέμβαση για την αφαίρεση όγκου, η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για την περιπέτεια της υγείας της, ενώ παραδέχεται, για πρώτη φορά, τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

Αμέσως μετά, θα γνωρίσουμε έναν νεαρό ηθοποιό που άφησε τη ζωή στην επαρχία για να κυνηγήσει το όνειρό του και να κατακτήσει τον κόσμο του drag show. Ο Θέμης Θεοχάρογλου θα μας συστήσει τη Holly Grace και θα μας διηγηθεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει αποδεκτός ως drag queen.

Τέλος, η Ράνια Κωστάκη κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη δημόσια εξομολόγησή της πως ενδεχομένως να μην μπορέσει να γίνει ποτέ μητέρα. Μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και 20 χρόνια, καθώς και για τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, ενώ μοιράζεται τις σκέψεις της γύρω από την υιοθεσία.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:10 στον Alpha.

View this post on Instagram

Απόψε στα #mesanyxta στις 00:10 η @nonoram υποδέχεται την @aggeliki.iliadi. Μετά την επέμβαση για την αφαίρεση όγκου, μιλά για την περιπέτεια της υγείας της και παραδέχεται, για πρώτη φορά, τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. Αμέσως μετά, θα γνωρίσουμε το Θέμη Θεοχάρογλου, έναν νεαρό ηθοποιό που άφησε τη ζωή στην επαρχία για να κατακτήσει τον κόσμο του drag show. Τέλος, η @rania1111 μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και την υιοθεσία. #alphatv

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα