ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η άγνωστη «σφαγή» Νίκου Κοκλώνη και Τάσου Δούση στα πόδια του Μαρινάκη – Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης!

Την ώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί να στελεχώσει το νέο MEGA, το OPEN του Ιβάν Σαββίδη συνεχίζει να φυλλορροεί.
Το νέο κανάλι του πανίσχυρου εφοπλιστή έχει γίνει πόλος έλξης όχι μόνο για τους άνεργους ή ανενεργούς ανθρώπους της τηλεόρασης, αλλά και για όσους επιδιώκουν μια μεταγραφή.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη υπάρχουν δυο πρόσωπα που έχουν παρόμοιο αντικείμενο και επιθυμούν και τα δυο διακαώς να πετύχουν τη μεταγραφή αυτή. Η γενικότερες χαμηλές πτήσεις του τηλεοπτικού σταθμού σε επίπεδο τηλεθέασης, οι εντάσεις που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό αλλά και η δυναμική που δείχνει ότι θα αναπτύξει το MEGA, έχουν προκαλέσει έναν «βουβό» πόλεμο ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και τον Τάσο Δούση, οι οποίοι ταυτόχρονα βρίσκονται σε επαφή με τα στελέχη του καναλιού του Μαρινάκη.
Ο πόλεμος σε αυτή την περίπτωση προφανώς και θα ήταν αναπόφευκτος αφού και οι δυο έχουν παρόμοιο αντικείμενο: τις ταξιδιωτικές εκπομπές. Ο Κοκλώνης με διάσημους καλεσμένους και με γυρίσματα χλιδής και παρουσίαση υπερπαραγωγή και ο Δούσης με μόνιμη συνοδοιπόρο την φίλη του και με μια καμερούλα μια σταλιά που συνήθως χειρίζεται μόνος του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δυο βρίσκονται σε επαφές με τους υπεύθυνους του MEGA οι οποίοι ενδιαφέρονται να εντάξουν στο πρόγραμμα μια ταξιδιωτική εκπομπή, αλλά απάντηση ακόμη δεν έχουν πάρει με αποτέλεσμα η υπόγεια κόντρα τους να κρατεί καλά και να προκαλεί δονήσεις στους διαδρόμους του OPEN και στα νεύρα του Ιβάν Σαββίδη που καθόλου, όπως μαθαίνουμε, δεν του αρέσει αυτή η διπλή προδοσία. Ειδικά από τον Δούση τον οποίο χαρακτηρίζει αχάριστο καθώς ήταν ο μόνος καναλάρχης που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει και πάλι αυτή την εκπομπή, μετά από πολλά χρόνια που βρισκόταν στα αζήτητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button