Έδωσε «στεγνά» την Άννα Βίσση παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. «Δεν την αναγνώρισα! Έπαθα σοκ με το πρόσωπο της», είπε στους συνεργάτες της. Είναι άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο και αποκάλυψε πως είχε και εκείνη προορισμό την Θεσσαλονίκη, και δεν κατάλαβε ποια ήταν.

Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλυψε την συνάντηση που είχαν αναφέροντας:

Πρέπει να σας πω κάτι. Την Παρασκευή πετάξαμε για Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο κάθισα δίπλα σε μια κυρία, πολύ ωραία ντυμένη που φορούσε καπέλο. Κάποια στιγμή από τη φωνή της κατάλαβα ότι είναι η Άννα Βίσση. Το πρόσωπό της δεν υπάρχει! Είχα να την δω πάρα πολλά χρόνια! Είναι καλύτερη από ποτέ! Δεν ξέρω τι κάνει αυτή η γυναίκα! Το σώμα της, το πρόσωπο της είναι πραγματικά σαν ένα κοριτσάκι 20 χρονών.

Δεν ξέρω τι έχει κάνει, πραγματικά συγχαρητήρια ό,τι και αν κάνει. Έτρωγε ο Δημητράκης ένα ντόνατς που πήραμε και κοιτούσε και λέει: »Εγώ έχω να φάω ντόνατς πόσα χρόνια». Τι όμορφη! Αλήθεια σας λέω, αν τη δείτε από κοντά, θα τρελαθείτε! Τέτοιο πρόσωπο, ούτε 20χρονη! Έπαθα σοκ με το πρόσωπο της! Επειδή με ρωτάνε έξω φίλες πως είναι ο ένας και ο άλλος από κοντά»


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα