Κουτσουρεμένη» κατά δύο τρίτα, (αλλά ακόμα μεγάλη) θα είναι η αποζημίωση που θα λάβει ο Υπάτιος Πατμάνογλου και τα μέλη της οικογένειας του, για το φοβερό τροχαίο στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ηταν 26 Φεβρουαρίου 2017 όταν έγινε το τροχαίο με την Πόρσε να χτυπά το αυτοκίνητο του Πατμάνογλου σε πάρκινγκ της Εθνικής. Η γυναίκα του Αποστολία και ο τρίχρονος γιος του Παύλος, καθώς και ο γιος του «Mr. Jumbo» Απόστολου Βακάκη και ένας φίλος του σκοτώνονται ακαριαία, ενώ ο Πατμάνογλου γλιτώνει γιατί είχε βγει έξω για να πάει στην τουαλέτα.

Η οικογένεια των θανόντων ζητούσε 4 εκατ. ευρώ από την οικογένεια Βακάκη ως αποζημίωση.
Όπως αποκαλύπτει η RealNews η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες καταλήγει στο ότι οι προσφεύγοντες, τελικά θα λάβουν ένα ποσό που κυμαίνεται περί το 1.200.000 ευρώ.

Η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας είχε συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Υπάτιος Πατμάνογλου πρόσφατα προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή του και παντρεύτηκε.

«Είμαι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος… δε θα μπορέσω να συνέλθω ποτέ»
Αυτό σημείωνε τότε στην αγωγή του ο Υπάτιος Πατμάνογλου, τονίζοντας ότι ο θάνατος του γιου του και της γυναίκας του «δε θα μπορέσει να αναπληρωθεί με τίποτα. Είμαι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος, ο οποίος έχω χάσει ό,τι είχα στη ζωή και δε θα μπορέσω να συνέλθω ποτέ».

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια αφού ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που είχε συγκλονίσει τότε με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις για το «ήθος» που έδειξε, κατάφερε τελικά να συνέλθει, αφού περίπου ενάμιση χρόνο μετά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την ήδη εγκυμονούσα σύντροφο του Εμμανουέλα Βογιατζή και είχε επικριθεί έντονα από πολλούς για την απόφαση του να φτιάξει τη ζωή του τόσο σύντομα…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα