Είναι δεδομένο ότι ο σταθμός του Φαλήρου είναι ο μεγάλος χαμένος της φετινής σεζόν, αφού εκτός από το The voice τα υπόλοιπα προγράμματα δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Τα στελέχη του ΣΚΑΙ αποφάσισαν πως το επόμενο Φθινόπωρο θα πρέπει να δώσουν έμφαση τόσο στην μυθοπλασία, όσο και στην ενημέρωση. Τα reality θα παραμείνουν στο πρόγραμμα, αλλά ο χρόνος που θα καταλαμβάνουν θα είναι μειωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εν τω μεταξύ οι επαφές με τον Ατζούν Ιλιτζαλί συνεχίζονται προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία και σε ποιο επίπεδο, αφού φέτος οι παραγωγές του απογοήτευσαν.

Σύμφωνα με τις typologies πετυχημένες σειρές του Mega, όπως ο δεύτερος κύκλος του «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, θα μεταδίδονται από τη νέα σεζόν από τον ΣΚΑΪ, όπως και το «Κόκκινο Δωμάτιο» και η «Πολυκατοικία». Αναζητείται επίσης και μία καθημερινή γυναικεία σειρά. Καθοριστική είναι η σχέση που έχει ο διευθυντής προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος με τους ανθρώπους που έδωσαν σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης στο Mega. Με τον τρόπο αυτό, με τους δεύτερους κύκλους δημοφιλών σειρών, αλλάζουν και τα δεδομένα στη διεκδίκηση της ταινιοθήκης του Mega.

Η σχέση με τον τούρκο παραγωγό Ατσούν Ιλιτζαλί έχει μπει σε νέα βάση. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί με προγράμματα όπως το «Voice», το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και το «My Style Rocks». Για το «Survivor» η συζήτηση είναι σε εξέλιξη και υπάρχει το ενδεχόμενο το πρόγραμμα να τελειώσει έναν μήνα νωρίτερα, καθώς τα αποτελέσματα όσον αφορά την τηλεθέαση δεν ήταν τα αναμενόμενα.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα