Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Tv Έθνος, η Δανάη Παππά.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Το Τατουάζ», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια.

Ξεκινώ με τις εξελίξεις στο Τατουάζ. Η σχέση του Άλεξ με την Άννα πέρασε κρίση αλλά τα ξαναβρήκαν. Τι θα συμβεί για το ζευγάρι μέσα στο 2019;

Πράγματι τα βρήκαν αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ. Έρχεται λοιπόν μια νέα εξέλιξη που θα φέρει και πάλι τα πάνω κάτω στη σχέση τους. Η Άννα και ο Άλεξ θα αναγκαστούν να χωρίσουν. Όχι γιατί δεν θέλουν να είναι μαζί. Ένα περιστατικό θα τους αναγκάσει να μείνουν για πολύ καιρό χώρια.

Η Άννα πώς θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση;

Νιώθει πως χωρίς λόγο βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν τις προκάλεσε η ίδια χωρίς να φταίει σε κάτι.

Τι άλλο να περιμένουμε από τη σειρά στα επεισόδια της νέας χρονιάς;

Το 2019 θα ανατραπεί η ζωή όλων των ζευγαριών στο Τατουάζ. Σε όλα τα ζευγάρια θα συμβεί κάτι που θα ανατρέψει τις μέχρι τώρα ισορροπίες τους.

Εσύ είσαι άνθρωπος των ανατροπών ή ζητάς σταθερότητα;

Μ’ αρέσουν πολύ οι αλλαγές. Ναι, βολευόμαστε σε μια ρουτίνα αλλά οι αλλαγές μας κάνουν να νιώθουμε ότι ζούμε. Οπότε είμαι κι εγώ κορίτσι των αλλαγών. Μ’ αρέσουν.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα