Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 15:13
Αρχική STORIES Η εξομολόγησή της Βά...

Η εξομολόγησή της Βάνας Μπάρμπα στην Τ. Στεφανίδου για το πρόβλημα υγείας και η κόρη της!

Στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου, δυο μέρες μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα! Η ηθοποιός ομολόγησε ότι είναι καλύτερα αλλά νιώθει ακόμα πολύ αδύναμη καθώς είχε πρόβλημα με το χαμηλό σίδηρο στο αίμα της. Η Βάνα μίλησε στην Τατιάνα για την ασθένεια της αλλά και για την κόρη της Φαίδρα η οποία αποφάσισε να αφήσει το modeling και να σπουδάσει και μάλιστα στην Ολλανδία!

Η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι την στεναχωρεί που σε λίγα χρόνια η κόρη της θα φύγει μακριά της αλλά πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να μείνει μόνη καθώς κάθε γυναίκα στην ηλικία της, έχει ανάγκη όχι τόσο από έρωτα αλλά σίγουρα από αγάπη στη ζωής της! Η Τατιάνα ρώτησε τη Βάνα για το ντόρο που έκαναν τα λόγια που είπε σε συνέντευξή της για τη Ρούλα Κορομηλά. Η Βάνα απάντησε ότι τα είπε όλα αυτά και για τη γενναοδωρία και για τις νέες παρουσιάστριες αλλά τα είπε με αγάπη αφού εκτιμά πολύ τη Ρούλα Κορομηλά!

«Ευτυχώς μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που έχει ο κόσμος εμένα πιστεύω δεν είναι κάτι σοβαρό… Ήταν έλειψη σιδήρου σοβαρή στο αίμα και είδαμε ότι υπάρχει μια πάθηση η οποία δημιουργεί αυτή την ατονία και αυτή την έλειψη ενέργειας» είπε η Βάνα στην Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με τη πρόσφατη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

«Το παιδί μου νιώθει τη μοναχικότητα ειδικά τώρα που μπήκα στο νοσοκομείο … Αμέσως ταράχτηκε με ρώτησε τι είναι όλο αυτό»… Είμαι μια μητέρα που δεν ζήτησα χρήματα ποτέ. Δεν ζήτησα διατροφή. Δεν ήθελα να τον κουράσω αλλά κάποια στιγμή κλάταρα»… Έχω χάσει και την αδελφή μου από καρκίνο» και οι γονείς είναι πλέον σε δυσχερή θέση» είπε η Βάνα για τη σχέση της με τον πατέρα της Φαίδρας αλλά και για την ίδια την κόρη της…

Δες το βίντεο:

-διαφ.-

Η Βάνα μίλησε στην Τατιάνα και για το χαμό του Θεόδωρου Νιτσιάκου, τον οποίο θεώρησε ευεργέτη στην Ήπειρο.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων