Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 15:19
Αρχική ΔΗΜΟΦΙΛΗ Η καναδική τηλεόραση...

Η καναδική τηλεόραση «έκοψε» τη σκηνή με τον Τραμπ στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2» – Το «καρφί» του προέδρου των ΗΠΑ για τον Τριντό

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η επιλογή των υπευθύνων της κρατικής καναδικής τηλεόρασης να «κόψει» τον Ντόναλντ Τραμπ από τη σκηνή στην οποία εμφανίζεται στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2».

Η επίσημη αιτιολογία της Canadian Broadcasting Company (CBC) ήταν ότι αφαίρεσε την σύντομη παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ – και τότε επιχειρηματία – μαζί με συνολικά 8 λεπτά από το 2014 προκειμένου να κάνει χώρο για διαφημίσεις.

Στην ταινία του 1992 ο Τραμπ συναντά τον Μακόλεϊ Κάλκιν σε ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη και του δείχνει που βρίσκεται το λόμπι.

Το «ψαλίδι» δεν παρέλειψε να σχολιάσει και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ με την προσφιλή στον ίδιο μέθοδο των αναρτήσεων στο Twitter εμπλέκοντας ακόμα και τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Αρχικά σχολίασε «μάλλον του Τζάστιν Τ. δεν του άρεσε ότι τον υποχρέωσα να πληρώσει στο ΝΑΤΟ ή με τη συμφωνία για το εμπόριο» ενώ στη συνέχεια επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έγραψε «η ταινία δεν θα είναι ποτέ η ίδια (αστειεύομαι)»

-διαφ.-

Πιο σκληρή ήταν η αντίδραση του γιου του Τραμπ, Ντόναλντ Τζούνιορ, ο οποίος υποστήριξε ότι το μοντάζ αποτελεί παράδειγμα «της βίας που ασκούν τα αριστερά μέσα ενημέρωσης».

Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του καναλιού CBC ο εκπρόσωπός του, Τσακ Τόμπσον, εξήγησε ότι «όπως συμβαίνει συχνά με ταινίες που προσαρμόζονται για τηλεοπτική μετάδοση, το Home Alone 2 μονταρίστηκε λόγω χρόνου. Η σκηνή με τον Τραμπ ήταν μια από τις πολλές που κόπηκαν από την ταινία καθώς καμία τους δεν είναι ουσιαστική για την εξέλιξη της ταίνιας. Αυτό το μοντάζ έγινε το 2014 όταν αποκτήσαμε τα δικαιώματα για την προβολή και τότε ο κ. Τραμπ δεν ήταν ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ».

H σκηνή που κόπηκε:

-διαφ.-


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων