Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 17:39
Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Η κόρη του Σουλεϊμαν...

Η κόρη του Σουλεϊμανί απειλεί τον Τραμπ: ΗΠΑ και Ισραήλ, θα ζήσουν «μαύρες ημέρες»!

Δεκάδες χιλιάδες Ιρανοί πλημμύρισαν τους δρόμους της Τεχεράνης σήμερα για την κηδεία του στρατηγού της Δύναμης αλ Κουντς Κασέμ Σουλεϊμανί, ο οποίος δολοφονήθηκε από αμερικανική επιδρομή στη Βαγδάτη την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, η κόρη του Σουλεϊμανί δήλωσε ενώπιον του τεράστιου πλήθους ότι οι ΗΠΑ και ο σύμμαχός τους, το Ισραήλ, θα ζήσουν «μαύρες ημέρες».

«Παράφρονα Τραμπ, μην πιστεύεις ότι έχουν τελειώσει όλα τώρα που ο πατέρας μου έγινε μάρτυρας», τόνισε η Ζεϊνάμπ Σουλεϊμανί.

«Οι οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτών στη Μέση Ανατολή, θα περάσουν τις ημέρες τους περιμένοντας τους θανάτους των παιδιών τους» προειδοποίησε η κόρη του δολοφονηθέντος στρατηγού, ενώ το πλήθος φώναζε «θάνατος στην Αμερική».

Η ίδια το Σάββατο απηύθυνε το ερώτημα «ποιος θα εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα μου» στον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί, με εκείνον να απαντά «όλοι μας».

Το μέγεθος του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στην Τεχεράνη σήμερα μπορούσε να συγκριθεί με αυτό που πλημμύρησε τους δρόμους της ιρανικής πρωτεύουσας το 1989 για την κηδεία του ιδρυτή της Ισλαμικής Δημοκρατίας αγιατολάχ Ρουχολάχ Χομεϊνί.

-διαφ.-


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων