Χωρίς κατηγορία

Η Lady Gaga προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι δεν τρέχει κάτι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Η Lady Gaga διέψευσε τις φήμες ότι κάτι ρομαντικό τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μπράντλεϊ Κούπερ και επέμεινε πως απλά ήταν συνεργάτες και δούλεψαν μαζί στα Όσκαρ.
Οι δυο τους που πρωταγωνιστούν στην ταινία «A Star Is Born» φούντωσαν τις φήμες ότι έχουν δεσμό καθώς ανέβηκαν στην σκηνή των Όσκαρ και με τρόπο άκρως ερωτικό ερμήνευσαν το τραγούδι «Shallow» το οποίο κέρδισε το βραβείο καλύτερου τραγουδιού.
H διάσημη τραγουδίστρια που ήταν καλεσμένη στο σόου του Jimmy Kimmel ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε παίρνοντας απηυδισμένη έκφραση: «Πρώτα από όλα τα social media είναι ο απόπατος του διδικτύου και αυτό που έχουν προκαλέσει είναι τεράστια ζημιά στην ποπ κουλτούρα. Ο κόσμος είδε αγάπη και μάντεψε τι, ήταν αυτό που ήθελε να δει. Είναι ένα τραγούδι αγάπης και η ταινία είναι μια ιστορία αγάπης».
Αποκάλυψε επίσης για τον Μπράντεϊ Κούπερ που σκηνοθέτησε την ταινία: «Από την άποψη της ερμηνείας ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο να έχουμε χημεία πάνω στη σκηνή. Εννοώ χαρακτηριστικά ότι όταν επί τρία χρόνια έκανα περιοδεία με τον Τόνι Μπένετ και τον είχα αγκαλιά πάνω στη σκηνή όλα ήταν φυσιολογικά. Όταν ερμηνεύεις ερωτικά τραγούδια ο κόσμος θέλει να βλέπει και να αισθάνεται τον ερωτισμό».
Όταν ο Κίμελ αστειευόμενος την ρώτησε αν είχε σχέση με τον 92χρονο Μπένετ, ο οποίος την βοήθησε να κερδίσει το Όσκαρ εκείνη απάντησε: «Όχι, είμαι καλλιτέχνιδα και υποθέτω πως κάναμε εξαιρετική δουλειά», και πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι ότι κέρδισα, αισθάνομαι ότι κερδίσαμε».
H τραγουδίστρια δήλωσε επίσης πως οι δυο τους δούλεψαν όλη την εβδομάδα πριν τα Οσκαρ για αυτή την εμφάνιση και πως ο Κούπερ ήταν ο σκηνοθέτης της εκτέλεσης: «Είμαι καλλιτέχνης και κάναμε πολύ καλή δουλειά, σας ξεγελάσαμε».

Back to top button