ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«I’m celebrity get me out of here»: Οι διάσημοι παίκτες στο νέο ριάλιτι επιβίωσης και πού τους έχουμε ξαναδεί

Οι 14 παίκτες του reality «I’m a celebrity get me out of here» αναχώρησαν σήμερα το πρωί για τον Άγιο Δομίνικο, μαζί με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Οι περισσότεροι είναι παλιοί μας γνώριμοι από άλλα reality και talent shows, ενώ τρία πρόσωπα δοκιμάζονται για πρώτη φορά.

«Πρέπει να έχουν οικονομικό κίνητρο οι παίκτες»

Το «I’m a celebrity get me out of here» θα γυριστεί μεν στις εγκαταστάσεις του Survivor, αλλά δεν θα μοιάζει με το Survivor. Είναι ένα διαφορετικού τύπου αντοχών project, που έχει να κάνει με τη φύση τα άγρια ζώα και δύσκολες αποστολές διαβίωσης. Βασικά στηρίζεται σε όσους δεν αντέχουν να ζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δες και λίγο από το ξένο format για να καταλάβεις.

Για ποιο λόγο δεν θα είναι η Καλομοίρα στο Fame Story; Τα παιδιά της έδωσαν έγκριση για άλλη εκπομπή

Το μόνο κομμάτι που έχει αφαιρεθεί είναι το να τρώνε διάφορα ζωύφια οι παίκτες. Το ξεκαθάρισε σήμερα και ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες λίγο πριν την αναχώρηση του ιδίου και όλων των παικτών.

Εκεί μας αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας ήταν δική του πρόταση για να συμμετέχει στο παιχνίδι. Και όπως είπε: «Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, είμαστε φουλ. Θα σας πω την πλήρη αλήθεια ότι δεν μου έλεγαν το casting. Εδώ στο γκισέ τους είδα. Κατάφερα να φέρω έναν παίκτη, τους τον πρότειναν και τον πήραν, είναι ο Νίκος Βαμβακούλας. Δεν θα τρώνε κατσαρίδες οι παίκτες. Το βρώσιμο κομμάτι το έχουμε αφαιρέσει από το παιχνίδι. Δεν έχει σχέση με το Survivor, κρατάς μικρό καλάθι με όσα συμβαίνουν φέτος στην τηλεόραση».

Ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε πως οι αμοιβές των παικτών θα είναι μεγαλύτερες από εκείνες του Survivor λέγοντας πως: «Θεωρώ πως είναι ένα τέτοιο project που πρέπει να έχεις το αντίστοιχο οικονομικό κίνητρο. Αλλά θα μαζέψουν και ένα μεγάλο ποσό που θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό».

Και διευκρίνισε πως με την Καλομοίρα θα είναι συμπαρουσιαστές και θα παρουσιάζουν μαζί τις δοκιμασίες.

Ποιοι λοιπόν είναι οι υπόλοιποι 13 παίκτες εκτός του Νίκου Βαμβακούλα; Είναι οι: Σταμάτης Γαρδέλης, Ιωάννα Λίλη, Χριστίνα Κολέτσα, Μπο, Τάσος Ξιαρχό, Πάνος Καλίδης, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Μαρία Καλάβρια, Emilia Vodos, Αγγελική Ηλιάδη, Γιώργος Χειμωνέτος, Νίκος Αναδιώτης, Στέλλα Γεωργιάδου.

Εκτός από τη Μαρία Καλάβρια, την Ιωάννα Λίλλη και την τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου όλοι οι υπόλοιποι έχουν ξαναπάει σε reality αλλά και σε talent show και όχι μόνο μία φορά. Έχουν γίνει πια επαγγελματίες του τηλεοπτικού είδους. Αυτό δείχνει βέβαια και τη δυσκολία της παραγωγής να βρει άφθαρτα και νέα πρόσωπα στους επώνυμους. Η γκάμα βέβαια είναι πολύ μικρή. Γιατί ας μη ξεχνάμε ότι αρκετοί δεν θέλουν να αφήσουν και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να φύγουν στο εξωτερικό για δύο μήνες, όσο κρατήσουν δηλαδή τα 40 συνολικά επεισόδια.

Ποιους έχουμε ξαναδεί και που

Ο Σταμάτης Γαρδέλης για παράδειγμα που παρέμενε για πολλά χρόνια εκτός τηλεόρασης έλαβε μέρος στο Dancing with the Stars, στο Your Face Sounds Familiar αλλά και στη Φάρμα.

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει λάβει μέρος στο Fame Story, στο Nomads και στο Asia Express.

O Μπο είναι ήδη γνωστός μας από το πρώτο Survivor ενώ είχε εμφανιστεί και στο J2US.

O Τάσος Ξιαρχό είχε εμφανιστεί ως χορογράφος σε μία δοκιμασία του GNTM και στο J2US.

Ο Πάνος Καλίδης είχε εμφανιστεί τόσο στο Survivor όσο και στο J2US.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεκίνησε από το GNTM στο Mega, αργότερα την είδαμε στο My Style Rocks και στο Nomads.

Την Εmilia Vodos την γνωρίζουμε από το My Style Rocks.

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει πάρει μέρος στη Φάρμα.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι γνωστός μας από το Dancing on ice.

O Νίκος Αναδιώτης είχε λάβει μέρος επίσης στο Nomads και στο Dancing with the stars.

Όπως είδες η Χριστίνα Κολέτσα και η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχουν τις περισσότερες συμμετοχές. Η εμπειρία των περισσότερων παικτών βέβαια αφενός θα τους φανεί χρήσιμη για να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι, αφετέρου θα δημιουργήσει πολύ ωραίες στρατηγικές.

Back to top button