Νέα επίθεση σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες, στον σταυρό στην περιοχή Απελή της Λέσβου όπου άγνωστοι τον έβαψαν με μαύρο σπρέι, συνεχίζοντας αυτό που …μοιάζει ως οργανωμένη επιχείρηση ισλαμοποίησης της χώρας.

Ο σταυρός έχει τοποθετηθεί εκεί πρόχειρα διότι οι δημόσιες αρχές έχουν απαγορέψει κάθε είδος εργασίας στο σημείο.

Η επίθεση κατά Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας συνεχίζεται, με τις ευλογίες την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που επέτρεψε σε πολυάριθμους παράτυπους μετανάστες μουσουλμανικών πεποιθήσεων να εισέλθουν στη χώρα, αποδεχόμενη το ρίσκο θρησκευτικού πολέμου και ισλαμοποίησης.

Ο συγκεκριμένος Σταυρός, έχει αποτελέσει σύμβολο του μίσους των ισλαμιστών και των ΜΚΟ που τους υποστηρίζουν, καθώς στο όνομα του μουσουλμανισμού το είχαν γκρεμίσει, έως ότου ανεγερθεί και πάλι από Έλληνα πατριώτη.

Έχει φτάσει η ώρα, οι αρμόδιοι πολιτικοί και αρχές, να αντιληφθούν πως οι πολυάριθμοι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες αποτελούν απειλή για τη χώρα και τους Έλληνες, και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για προστασία της χώρας από απειλές, αναβάθμιση της εσωτερική ασφάλειας και προστασίας των συμβόλων μας και των εθνικών αξιών μας.

Όσοι βανδαλίζουν τα σύμβολα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού είναι εγκληματίες και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όσοι ανέχονται αυτές τις πράξεις είναι συνένοχοι.

https://www.facebook.com/tourkikanea/posts/1861855210536190


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα