«Πολιτικό επιχειρηματικό κέντρο» καταγγέλλει ο Π. Καμμένος πίσω από την κριτική και τα σκληρά πρωτοσέλιδα της Εφημεριδάς των Συντακτών. Σε σχόλιο, σε ανάρτησή του στο twitter, γράφει επί λέξει:

«Η ΕΦΣΥΝ εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Δεν είναι τυχαίο ότι γράφει ψέματα και δεν προσπαθεί ούτε για τους τύπους να διασταυρώσει τις πληροφορίες .

Στον πανικό τους στηρίζονται σε ανύπαρκτο τηλεφώνημα»
Καμμένος

Είχε προγηγηθεί λίγα λεπτά πριν ανάρτησή του με την οποία απαντούσε στην Εφημερίδα των Συντακτών και στους άλλους επικριτές του.

Μετά το σάλο και τα σενάρια ότι η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγείται σε οριστικό ναυάγιο, με αφορμή το Σκοπιανό και τη συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρεμβαίνει στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις

Στο στόχαστρο του προέδρου των Ανεξαρτητων Ελλήνων μπήκε η Εφημερίδα των Συντακτών που την Πέμπτη είχε πρωτοσέλιδο τίτλο «ο Πάνος Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα». Σήμερα η φιλοκυβερνητική Εφημερίδα των Συντακτών, έχει πρωτοσέλιδο τίτλο: «Η κυβέρνηση αντέχει… τον Πάνο» και στηρίζει το δημοσίευμα με πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ευρισκόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες Πάνο Καμμένο για να διευθετηθεί το θέμα που δημιουργήθηκε από την πρωτοβουλία Καμμένου να συναντηθεί με τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών Γουές Μίτσελ προδιαγράφοντας ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα ακυρωθεί και να προτείνει εναλλακτική πρόταση για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ χωρίς επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας της FYROM.

«Συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω: 1 Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα 2 Ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα 3 Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν» έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο τουίτερ.

Με όσα έχουν γίνει ασαφής είναι η αναφορά του ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα». Ποια είναι τα συμφωνημένα; Αναφέρεται στον χρόνο των εκλογών τον οποίο συνδέει με τις πολιτικές διεργασίες και ζυμώσεις για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών; Μήπως υπαινίσσεται ότι η κατάθεση εναλλακτικής πρότασης για το Σκοπιανό ήταν συμφωνημένη με τον Αλέξη Τσίπρα; Στις πολιτικές διεργασίες και ζυμώσεις για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών;


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα