Από αποτυχία σε αποτυχία βαδίζει ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κώστας Ζούλας, καθώς, μετά το τηλεοπτικό ναυάγιο της εκπομπής της Όλγας Τρέμη, ήρθαν και τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της νέας εκπομπής της πρωινής ζώνης για να αποδείξουν ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι εντελώς ανεπαρκής για τα σημαντικά καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα «Ενημέρωση 24»

Σοβαρός προβληματισμός φαίνεται πως επικρατεί στην ΕΡΤ λόγω της νέας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Από τις Έξι», που έχει προστεθεί στο πρόγραμμα της Δημόσιας τηλεόρασης, από τις 6 Ιανουαρίου 2020 και παρουσιάζουν ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς.

Οι δύο δημοσιογράφοι προσπαθούν, αλλά φαίνεται ότι δυσκολεύονται με τα ποσοστά τηλεθέασης της πρωινής ζώνης της δημόσιας τηλεόρασης. Χαρακτηριστικά, το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή έκανε 8,8% στο γενικό σύνολο, ενώ και την Παρασκευή κινήθηκε σε ρηχά νερά με τα ίδια ποσοστά και μάλιστα με πλούσια σε ειδήσεις γεγονότα.

Μετά και τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής «10» με την Όλγα Τρέμη, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό καθώς και η δεύτερη επιλογή της νέας διοίκησης δεν φαίνεται να βγαίνει. Σε σύγκριση με τον παρελθόν που η «Πρώτη Είδηση» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο σημείωνε διψήφια ποσοστά και είχε καταφέρει να δημιουργήσει ανταγωνιστική ζώνη.

Πηγή: Enimerosi24

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα