Λίγα λεπτά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή με καπνογόνα και μπογιές, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος βγήκαν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου και έβγαλαν selfie, προκαλώντας για ακόμα μία φορά με τη στάση τους.

Οι φωτογραφίες των Κασιδιάρη και Παναγιώταρου στη Βουλή

Ικανοποιημένοι από τον απαράδεκτο εξευτελισμό της Δημοκρατίας από την επίθεση των αντιεξουσιαστών, οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ποζάρουν χαμογελαστοί. Αγκαλιασμένοι αποτυπώνουν το γεγονός. «Αυτή είναι η Δημοκρατία σας», θα γράψουν στη λεζάντα.

Οι επιδιώξεις των αναρχικών, που ήθελαν να στείλουν το μήνυμα ότι ο Κοινοβουλευτισμός και η Δημοκρατία είναι στο στόχαστρο των ομάδων της βίας, και όπως έδειξαν οι εξελίξεις είναι και απροστάτευτες από τη δράση των ομάδων αυτών, βρίσκουν ευήκοα ώτα μεταξύ των ακροδεξιών-νεοναζί στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Και η φωτογραφία αυτή των δύο εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής δίνει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στη σημερινή προσβολή στο Κοινοβούλιο.

Λίγο αργότερα, ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέβασε στο Τwitter βίντεο από τη Βουλή με τις μπογιές και έκανε το απαράδεκτο σχόλιο «Κυνοβούλιο», με υ, από τη λέξη κύων (σκύλος), και όχι «Κοινοβούλιο».

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα