ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κασσελάκης: Υπονοούμενα άφησε σήμερα στο ραδιόφωνο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βαρουφάκη:“Αν ήμουν εγώ το 2015, δεν θα τον είχα κάνει υπουργό”

“Δεν θα είχα υπουργό τον Γιάνη Βαρουφάκη“, ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη σε ερώτηση για το τι θα έκανε ο ίδιος το 2015, αν ήταν πρωθυπουργός της χώρας στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Οι τοποθετήσεις του κ. Κασσελάκη, αν και σε πολύ ήπιο ύφος, περιείχαν αιχμές που αφορούσαν το παρόν, το μέλλον αλλά και το… παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι συμβουλές του Τσίπρα που δεν άκουσε ο Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε πως “κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζουμε με την υπομονή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ’, ενώ έστειλε “τελεσίγραφο” στους διαφωνούντες: “Αν είναι να αποφασίσουμε κάτι ελάτε να το αποφασίσουμε τώρα”, προσθέτοντας πως “δεν υπάρχουν μεγάλες πολιτικές διαφορές. Μακάρι να μιλούσαμε για πολιτικές διαφωνίες. Είναι προσωπικές και λυπάμαι“.

Παρ’ όλα αυτά, δεν θεωρεί πως υπάρχουν σύννεφα πάνω από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αφού εμφανίστηκε βέβαιος πως “σε τέσσερα χρόνια θα είμαστε κυβέρνηση”, είπε πως “έρχονται καλύτερες μέρες” για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθιστώντας σαφές προς τους ψηφοφόρους του πως “δεν θα σταματήσει κανείς την πορεία που κάνουμε, δεν θα τελειώσει κανείς την πορεία του. Να είστε σίγουροι”.

Back to top button