ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταγγελία σοκ από μητέρα 13χρονης μαθήτριας: «12χρονη έσβησε τσιγάρο στο στήθος της κόρης μου!»

Η μητέρα μιας 13χρονης από την Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ένα σοκαριστικό περιστατικό που καταδεικνύει και το μέγεθος που έχει εκλάβει η βία μεταξύ ανηλίκων στην χώρα μας.

Μια 12χρονη επιτέθηκε στην 13χρονη κόρη της γυναίκας που προχώρησε στην καταγγελία και έσβησε τσιγάρο στο στήθος της! Αφορμή για το αποτρόπαιο συβάν σε πάρκο στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης στάθηκε η παρεξήγηση για ένα αγόρι.

Μιλώντας στο LIVE NEWS, η μητέρα αναφέρει συγκλονιστικές λεπτομέρειες: οι δύο ανήλικες συναντήθηκαν για να λύσουν την παρεξήγηση που είχε προκληθεί μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα και η 12χρονη κατέληξε σε φωνές και βρισιές.

«Έγινε μια παρεξήγηση ανάμεσά τους για ένα αγόρι. Αυτό το παιδί είναι στην κοινή παρέα, φεύγοντας αγκάλιασε την κόρη μου, όπως αγκαλιάζονται τα παιδιά, και της έδωσε φιλί στο μάγουλο γιατί είναι φίλοι. Αυτός είναι ο πρώην της παραβατικής» ανέφερε η μητέρα της 13χρονης.

«Μόλις τελείωσε το τσιγάρο του το 12χρονο παιδί, το έσβησε πάνω στο στήθος της. Επιτέθηκε, πήγε να την χτυπήσει, η (…) άρχισε να τρέχει» πρόσθεσε η μητέρα.

Back to top button