COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταιγιστικές αλλαγές στην τηλεόραση: Οι περικοπές και το «τσουνάμι» από ριάλιτι που έρχεται
Σίριαλ εσείς; Ριάλιτι εμείς. Ετσι απαντά ο ΣΚΑΪ, και όχι μόνο, σε όλους όσοι επιμένουν να επιλέγουν ως πρωταγωνιστή του περιεχομένου της prime time τους τα σίριαλ. Δηλαδή στην ΕΡΤ, η οποία ούτως ή άλλως δεν θα επιχειρούσε ριάλιτι ούτε γνώσεων, στον Alpha αλλά και στο Mega. Τρεις ισχυροί παίκτες με όπλα τις ελληνικές σειρές, και από κοντά και ο ΑΝΤ1 εκτός εκπλήξεων, και απέναντι τους μετα ριάλιτι στη φαρέτρα τους ο ΣΚΑΪ, το Star και το OPEN.

Χορηγούμενο

Πριν από λίγες ώρες ο ΣΚΑΪ αιφνιδίασε την τηλεοπτική πιάτσα αποστέλλοντας δελτίο Τύπου με το οποίο καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο μαγειρικό ριάλιτι που ετοιμάζουν με τίτλο «Cash Kitchen». Το ριάλιτι μαγειρικής θα έχει παρουσιαστή, τρεις κριτές και δώδεκα παίκτες οι οποίοι θα μετακομίσουν στην Τουρκία όπου και θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα καθώς πρόκειται για μία ακόμη παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί και της Acun Medya για το κανάλι του Φαλήρου μεταξύ των πολλών που θα γίνουν από το καλοκαίρι και μετά.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι θα προβάλλεται στις 21.00 και θα ακολουθεί το γνωστό «Power of love», το οποίο επίσης θα γυριστεί στην Τουρκία από την εταιρεία παραγωγής του Ιλιτζαλί και για το οποίο έχει ήδη γίνει πρόταση σε πρόσωπο που συνεργάζεται με τον σταθμό. Εντωμεταξύ το Σάββατο θα γίνει η πρεμιέρα του «My man can» με παρουσιαστή τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Όλα αυτά δεν είναι απλά προγραμματισμένα format για να γεμίσουν τα καλοκαιρινά βράδια της prime time. Είναι κομμάτια ενός παζλ το οποίο φτάνει και στην αρχή της επόμενης σεζόν, η οποία, όπως φαίνεται, δεν θα «σπάσει» σε δύο κομμάτια με δύο μισά, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται. Ο,τι πάει καλά στον πίνακα τηλεθέασης θα συνεχίσει και τον χειμώνα κανονικά.

Χορηγούμενο

Για τη νέα σεζόν εξάλλου έχουν κλειδώσει εκτός από το «Voice» το οποίο επιστρέφει με ριζικές αλλαγές, δύο ακόμη ριάλιτι της Acun Medya: το «Exathlon» αλλά και το «Tempting Fortune», ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με 12 παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ενός οδοιπορικού 18 ημερών έρχονται αντιμέτωποι μe δοκιμασίες και «πειρασμούς», έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την επιβίωση αλλά και τη διεκδίκηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου. Το Tempting Fortune έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023 στο Channel 4, με παρουσιαστή τον Άγγλο κωμικό και παρουσιαστή Paddy McGuinness, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Στο Star συνεχίζεται κανονικά η «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο ενώ στο β’ μισό της σεζόν έχει κλειδώσει η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου «Master Chef» με τους γνωστούς σεφ. Ερωτηματικό υπάρχει για το «Next top Model», το οποίο όπως φαίνεται δεν προχωρά λόγω υψηλού κόστους.

Χορηγούμενο

Σίγουρη θεωρείται η παρουσία ενός τουλάχιστον ριάλιτι στην βραδινή ζώνη του Open. Συζητήσεις γίνονται για την συνέχεια του «Fame Story» ή κάποιου παρόμοιου μουσικού ριάλιτι, την ώρα που ήδη το «Tv Queen» προβάλλεται στο κανάλι δίχως ωστόσο να έχει πετύχει τους στόχους του σε τηλεθέαση.

Και ακόμη είναι Μάιος…

ΧορηγούμενοBack to top button