ΠΟΛΙΤΙΚΗ

‘Καταπέλτης’ ο Βαξεβάνης για τις υποκλοπές: «Εγκληματικό κέντρο για τη Δημοκρατία, με εγκληματικό εγκέφαλο τον Μητσοτάκη!»

Η Δικαιοσύνη «πρέπει να σταματήσει να κλείνει το μάτι, ενώ πρέπει να είναι ‘τυφλή’, στο πολιτικό σύστημα»
Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Documento» Κώστας Βαξεβάνης, πήγε στον Άρειο Πάγο μαζί με τον δικηγόρο του Γιάννη Ματζουράνη, για να εξεταστεί ως πρώτος μάρτυρας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διετάχθη, μετά από δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση οι τηλεφωνικές επικοινωνίες δεκάδων προσώπων, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και γνωστά πρόσωπα του δημοσίου βίου.

Εξερχόμενος, ο Κώστας Βαξεβάνης μίλησε για να ένα «ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης, με ένα εγκληματικό κέντρο για τη Δημοκρατία, με εγκληματικό εγκέφαλο τον κ. Μητσοτάκη», ενώ στράφηκε και κατά της δικαιοσύνης η οποία όπως είπε «πρέπει να σταματήσει να κλείνει το μάτι, ενώ πρέπει να είναι ‘τυφλή’, στο πολιτικό σύστημα», λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Καμία εξέταση δεν έγινε, καμία άρση απορρήτου, καμία προσπάθεια έρευνας. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό έχει επιλέξει ο κύριος Μητσοτάκης».

Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Βαξεβάνη

Back to top button