Απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν ότι την ώρα που ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρεε στο στούντιο του Alpha, εκείνος επέμενε να ολοκληρώσει τη φράση του, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

«Το βασικό ζήτημα είναι να πάει καλά ο Πέτρος», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στον συγγραφέα στο στούντιο του Alpha, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος παραπονέθηκε για οξείς πόνους στο στήθος. Ο βουλευτής ήταν καυστικός σε όσους τον επέκριναν για τη στάση του την ώρα του περιστατικού και διηγήθηκε τι συνέβη.

«Ήταν σημαντική η βοήθεια του κ. Λύρα, του πλαστικού χειρουργού που έδωσε τις πρώτες βοήθειες, και το κουράγιο του Πέτρου που είπε “θέλω να αποχωρήσω, γιατί ένιωσα έναν οξύ πόνο”…  Σημασία έχει να γίνει καλά», είπε ο κ. Βίτσας.
Τι δημιούργησε τις εντυπώσεις
Η στάση του Δημήτρη Βίτσα προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις και πολλά σχόλια στα social media, καθώς την ώρα που ο Πέτρος Τατσόπουλος λέει ότι νιώθει έναν οξύ πόνο, ο Δημήτρης Βίτσας ακούγεται να λέει «κι εγώ να ολοκληρώσω».

Αυτό δημιούργησε σε πολλούς την εντύπωση ότι ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να ολοκληρώσει αυτό που έλεγε και όχι η υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου.

Ομως φαίνεται ότι η αλήθεια είναι πιθανότατα διαφορετική, αφού ο κ. Βίτσας μάλλον εννοεί ότι τελειώνει αμέσως για να διακοπεί η εκπομπή και φυσικά εκείνη τη στιγμή κανένας δεν ήταν σε θέση να ξέρει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου.

Ο Δημήτρης Βίτσας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με όσους τον κατέκριναν για την αντίδρασή του. «Βγήκαν και μερικά τρολ… Η βλακεία είναι ανίκητη», σχολίασε. Και πρόσθεσε:

«Ο Πέτρος ήταν εξαιρετικά τυχερός που ήταν στο στούντιο, που δεν ήταν μόνος του, ότι μίλησε, ότι υπήρχε γιατρός τυχαία, και η ταχύτητα που ήρθε το ΕΚΑΒ… Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο. Εξαιρετικοί ήταν και οι γιατροί του Ιπποκράτειου, κατάλαβαν αμέσως τι έχει γίνει και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο», σημείωσε ο βουλευτής.

Τα σχόλια στο Τwitter
Πολλοί ήταν αυτοί πάντως που είδαν διαφορετικά την εμφάνιση του Δημήτρη Βίτσα και τα σχόλιά τους ήταν εξαιρετικά αιχμηρά:


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα