Κι όμως, πέρα από τους διάσημους και περιπετειώδεις έρωτές της, η Μαρινέλλα υπήρξε σφόδρα ερωτευμένη με ένα πρόσωπο-έκπληξη και έμπλεξε σε μια ιστορία που δεν έμαθε ποτέ κανείς.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του PatKiout.gr, η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, έζησε έναν μεγάλο αλλά ανεκπλήρωτο έρωτα με έναν από τους κορυφαίους σήμερα και διάσημους πλαστικούς χειρουργούς, τα στοιχεία του οποίου έχουμε φυσικά στη διάθεσή μας, αλλά δεν δημοσιοποιούμε κατόπιν δικής του παρακλήσεως. Είναι, άλλωστε, ένας πραγματικός τζέντλεμαν και δεν θα ήθελε να φέρει ποτέ γυναίκα σε δύσκολη θέση.
Την αποκάλυψη μάς έκανε ο ίδιος λέγοντάς μας χαρακτηριστικά: «Η Μαρινέλλα ήταν κολλημένη μαζί μου. Πολύ ερωτευμένη. Με ήθελε κοντά της 24 ώρες το 24ωρο. Καψούρα, πως το λένε. Εμένα όλο αυτό με κολάκευε βέβαια και γι΄αυτό για ένα διάστημα ήμασταν συνέχεια μαζί, δίχως όμως εγώ να τη βλέπω ερωτικά. Εκείνη όμως επέμενε, το πάλευε. Άρχισαν να κάνω μαζί της μια ζωή που δεν ταίριαζε με την ιατρική. Μιλάμε για πολύ ξενύχτι. Γυρνούσα σπίτι μου στις 6 το πρωί. Κι έτσι, κάποια στιγμή είπα «στοπ»! Αυτά τα δυο δεν μπορούσαν να συνδυαστούν. Ή θα ξενυχτούσα με τη Μαρινέλλα ή θα έκανα ιατρική. Έτσι, άρχισα σιγά-σιγά να απομακρύνομαι. Η ίδια το κατάλαβε και δεν ζήτησε ποτέ το λόγο…».

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα