COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Καυτές αποκαλύψεις για την Έλενα Παπαρίζου: Από ποιά γυναίκα ‘έκλεψε’ τον Ανδρέα Καψάλη; Ξανθιά καλλονή με αναλογίες μοντέλου!


‘Βόμβα’! Από ποιά γυναίκα ‘έκλεψε’ τον Ανδρέα Καψάλη η Έλενα Παπαρίζου;
Ο Ανδρέας Καψάλης είναι ο έρωτας της ζωής της Έλενας Παπαρίζου, με τους δυο να ζουν μία σχέση γεμάτη πάθος και αγάπη, έχοντας υπάρξει παντρεμένος νωρίτερα με μια πανέμορφη ξανθιά.

 

Η ίδια είχε μιλήσει για πρώτη φορά στην κάμερα του Star λίγο μετά την γνωστοποίηση της σχέσης της Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν υπάρχει κανένα αγκάθι. Ήμασταν σε διάσταση πριν γνωρίσει την Έλενα Παπαρίζου. Εύχομαι να είναι καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ράνια Πανταζή-Καψάλη διαψεύδοντας τις φήμες που θέλουν την γνωστή τραγουδίστρια την αιτία για διαζύγιο.

Η ίδια είχε επίσης αναφέρει πως η γνωριμία της Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύζυγό της έγινε μετά τον χωρισμό τους ενώ δεν έκρυψε τη συμπάθειά της στο πρόσωπο της πρώτης.

Ξανθιά καλλονή και με αναλογίες μοντέλου η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Καψάλη

 

Η διαφορά ηλικίας Παπαρίζου – Καψάλη
Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τα τελευταία δέκα χρόνια στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη. Το ζευγάρι, αν και είναι χαμηλών τόνων, έχει αφήσει να αναφερθεί κατά καιρούς το πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!», είχε δηλώσει στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας Καψάλης ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα έγιναν ιστορία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, αν και δεν φαίνεται καθόλου. Η τραγουδίστρια είναι γεννημένη το 1982 ενώ ο σύζυγός της το 1970.

12 χρόνια δεν τα λες και λίγα, ωστόσο φαίνονται συνομήλικοι!

Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης
Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει την ευτυχία και τον έρωτα στα μάτια του Ανδρέα Καψάλη. Η τραγουδίστρια η οποία πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε πολύ ευχάριστα νέα είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της.

Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών τον Απρίλιο του 2012 και αμέσως ήρθαν κοντά. Το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει πολύ σύντομα και από τους πρώτους μήνες της σχέσης του αναζητούσαν σπίτι στην Βούλα ή τη Γλυφάδα.

Μάλιστα, τον πρώτο καιρό της σχέσης τους υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα τα οποία μιλούσαν για την πρώην σύζυγο του Ανδρέα Καψάλη. Η Ράνια, με την οποία ήταν παντρεμένος για 4 χρόνια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε αγκάθι στο γάμο της με τον επιχειρηματία και ότι διαζύγιο είχαν πάρει πριν γνωρίσει την Έλενα, κι όχι εξαιτίας της.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Καψάλης, ο σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου

Ο Ανδρέας Καψάλης, γεννήθηκε το 1970, είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία “Κάστωρ” και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη, ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρείς δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην “Άκτωρ”, μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Back to top button