COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ‘καυτή’ κατάσκοπος του Πούτιν, που ξελόγιαζε με σεξ τους εχθρούς, καλεί τη Δύση να σταματήσει τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: «Με εκπαίδευσαν να…» (φωτο)


Στα «δίχτυα» της έχουν πέσει από έμποροι ναρκωτικών μέχρι και διακινητές ανθρώπων. Πλέον Allia έχει αλλάξει ζωή και καλεί την Δύση να σταματήσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η δράση της Roza αποκαλύφθηκε σε μια αποστολή και έτσι αναγκάστηκε να αλλάξει ταυτότητα. Μετακόμισε με την κόρη της στις ΗΠΑ, άλλαξε όνομα, επάγγελμα και ζωή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αποκαλύφθηκε διότι ερωτεύτηκε τον στόχο της και κατάφερε να σωθεί πραγματικά την τελευταία στιγμή, σαν κινηματογραφική ταινία.

Πλέον συντονίζει εράνους για τα παιδιά της Ουκρανίας ενώ μέσα από τα social media δείχνει τεχνικές αυτοάμυνας έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να αντιδράσει όταν δεχθεί επίθεση.

Σχολιάζοντας τον πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν και την απόφαση για εισβολή στην Ουκρανία είπε: «Εκπαιδεύτηκα στο ίδιο στρατιωτικό πρόγραμμα όπως ο Πούτιν και εκεί μάθαμε πως να μένουμε χαλαροί και να είμαστε ψύχραιμοι σε πιεστικές καταστάσεις. Ο κ. Πούτιν πάντα κερδίζει, δεν μπορεί να χάσει αυτό τον πόλεμο και να κάνει πίσω, γιατί θα προκαλέσει ζημιά στην φήμη του. Θα το πάει μέχρι τέλους».

«Η στρατηγική του Πούτιν είναι προφανής και έχει στόχο να μην επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να βάλει πυραύλους και όπλα στην Ουκρανία. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο του αυτό. Πίστευε όμως ότι θα ήταν εύκολο, όπως έγινε όταν έστειλε τον Ρωσικό στρατό στο Καζακστάν, στην επανάσταση τον Ιανουάριο του 2021. Δεν περίμενε ότι οι Ουκρανοί θα παλέψουν και θα έχουν την στήριξη όλου του κόσμου», επεσήμανε ακόμη.

Εκπαιδευμένη να χρησιμοποιεί το σεξ σαν όπλο
Γεννημένη στην ΕΣΣΔ με πατέρα υψηλόβαθμο στρατιωτικό, η Aliia λέει ότι αναμενόταν να ακολουθήσει τα βήματά του και να ενταχθεί στον ρωσικό στρατό. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν όταν η Aliia ερωτεύτηκε τον άνδρα για τον οποίο προοριζόταν να συλλέγει πληροφορίες. Σε μια σκληρή τροπή της μοίρας, η κατάσκοπος αναγκάστηκε να δραπετεύσει από τη Μόσχα και δεν έχει επιστρέψει εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

«Όταν ήμουν 18, στάλθηκα σε στρατιωτική ακαδημία όπου μελέτησα όλες τις ειδικές τεχνικές. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, να πείθουμε τους ανθρώπους, πώς να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά όπλα, αλλά και πολεμικές τέχνες. Γενικά πώς να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο», ανέφερε στη Sun.

View this post on Instagram

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)

Μιλώντας για την εκπαίδευση στην ακαδημία είπε ότι «μπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άντρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου. Μυστήριο! Μυστικά! Ίντριγκα! Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δεν μας έλεγαν απλώς, μας έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μια μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα – βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη, αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες»;

Back to top button