Της σύνταξης του europost.gr

Επιμένει στην άποψη ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε πιθανότητες να σωθεί, αν και εφόσον το ασθενοφόρο είχε φτάσει εγκαίρως στο χωριό του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, με δηλώσεις του στο europost.gr. Όπως εξήγησε ο ίδιος, το ασθενοφόρο πήγε στον Πτελεό Μαγνησίας για να αντιμετωπίσει το καρδιακό επεισόδιο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ξεκινώντας από την πόλη του Βόλου και όχι από την κοντινή κωμόπολη του Αλμυρού. Με συνέπεια, να αργοπορήσει να φτάσει, κατά 50 ολόκληρα λεπτά! Καθυστέρηση, η οποία -σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο- απεδείχθη μοιραία για τις τελευταίες πιθανότητες διάσωσης του Μαχαιρίτσα, ο οποίος είχε ήδη χάσει τη μάχη της ζωής, όταν έφτασε το αυτοκίνητο στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, θα είχε πιθανότητες να σωθεί ο αγαπημένος τραγουδιστής, αν είχε τρέξει στο χωριό του το ασθενοφόρο που σταθμεύει στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, δηλαδή λίγα χιλιόμετρα από το χωριό του Μαχαιρίτσα.

Γιατί δεν έγινε αυτό?… Ο κ. Γιαννάκος εξηγεί στο europost.gr ότι δεν υπήρχε υπάλληλος βάρδιας στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για να μπορέσει να κινηθεί το ασθενοφόρο εκείνη την ώρα. Και αυτό συνέβη, γιατί ο βαρδιούχος δήλωσε ασθένεια και δεν φρόντισε κανείς να τον αντικαταστήσει με άλλον υπάλληλο στη βάρδια!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα