Σύμφωνα με πληροφορίες του europost.gr, που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές είναι θέμα ημερών η επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο της Αθήνας.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Μπακογιάννης δεν θα επιδιώξει να πάρει το επίσημο χρίσμα κανενός κόμματος. Αλλά θεωρείται βέβαιον ότι θα υποστηριχθεί ανοικτά από την Νέα Δημοκρατία και πιθανώς και από άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Αυτό που συζητείται τώρα είναι αν ο Κώστας Μπακογιάννης θα συνυπάρξει πολιτικά και εκλογικά με τη μητέρα του Ντόρα στο χώρο του Δήμου Αθηναίων και της πρώτης εκλογικής περιφέρειας, που ταυτίζεται από πλευράς εκλογικής με τον Δήμο.

Σε αυτή την περίπτωση πιθανολογείται ότι η κα. Ντόρα  Μπακογιάννη θα επιλέξει να είναι υποψηφία στις επόμενες εκλογές, όχι στην Α’ Αθηνών, αλλά στην περιφέρεια Χανίων Κρήτης, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής  της οικογένειας Μητσοτάκη.

Είναι άγνωστο ακόμη τι θα γίνει με τον κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ήδη εκδήλωσε την επιθυμία να διεκδικήσει τη Δημαρχία της Αθήνας. Δεν αποκλείεται  ο κ. Πατούλης να πειστεί τελικά να εγκαταλείψει την επιλογή του αυτή και  να δεχθεί να είναι υποψήφιος ως περιφερειάρχης Αττικής


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα