ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

Κοινωνία σε παρακμή! Πάνω από 11.000 υποψήφιοι παίκτες πέρασαν από το casting του Big Brother, για να επιλεγούν 17 άτομα!

Της σύνταξης του europost.gr

Τα νούμερα είναι συγκλονιστικά και αποτυπώνουν την βαρύτατη παθογένεια, που πλήττει την Ελληνική κοινωνία: Πάνω από 11.000 συνάνθρωποί μας έσπευσαν, ως υποψήφιοι παίκτες του Big Brother, να περάσουν από το casting της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής! Μάλιστα, πολλοί από αυτούς χρειάστηκε να περιμένουν ώρες για να περάσουν από την σχετική συνέντευξη, ενώ στον τόπο της ‘εξέτασής τους’ είχαν ως συνοδούς πρόσωπα του στενού συγγενικού τους περιβάλλοντος, όπως συζύγους, πατεράδες, μανάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, παππούδες, γιαγιάδες και άλλους συγγενείς!

Η όλη εικόνα αποτελεί μια αξονική τομογραφία της ηθικής παρακμής, που χαρακτηρίζει την Ελληνική κοινωνία, όπου εμφανίζεται το φαινόμενο ολόκληρες οικογένειες να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με το ‘όνειρο’ να τα συνοδέψουν σε κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι, για να γίνουν δεκτά εκεί και να κάνουν… ‘καριέρα!’.

Ούτε λόγος, βεβαίως, για τα δημιουργικά όνειρα της απόκτησης μόρφωσης, παιδείας, διπλωμάτων, πρακτικής εμπειρίας και άλλων δεξιοτήτων, τα οποία στο παρελθόν έσπρωξαν γενιές και γενιές Ελληνοπαίδων να προοδεύσουν και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας τα μέγιστα στους δικούς τους, αλλά και στην Πατρίδα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button