FeaturedΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόλπα για να διαλέξεις το πιο νόστιμο καρπούζι: «Είναι μέλι, είναι γλύκα»

Advertisement

Το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το καρπούζι. Είτε στην παραλία είτε στο σπίτι, μόνος ή με φίλους, το καρπούζι είναι πάντα μέρος της καλοκαιρινής εμπειρίας. Και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζουμερό, γλυκό καρπούζι; Ωστόσο, η επιλογή του σωστού καρπουζιού δεν είναι πάντα εύκολη.

 

Κόλπα για να διαλέξεις το πιο νόστιμο καρπούζι: «Είναι μέλι, είναι γλύκα»

Η Δυσκολία της Επιλογής: Πώς να Διαλέξετε το Καλύτερο Καρπούζι

Δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολευόμαστε να βρούμε το τέλειο καρπούζι. Συχνά καταλήγουμε με άγευστα ή παράξενα καρπούζια, και έτσι «κλαίμε» τα χρήματά μας, καθώς δεν είναι και το πιο φτηνό φρούτο. Είναι σημαντικό να ξέρουμε πώς να διαλέγουμε το σωστό καρπούζι.

Advertisement

Κόλπα για να διαλέξεις το πιο νόστιμο καρπούζι: «Είναι μέλι, είναι γλύκα»

 

Οδηγίες για την Επιλογή Καρπουζιού από τον Γιώργο Τσελίκα

Σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Τσελίκας μας δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς να διαλέγουμε το καλύτερο καρπούζι. Όπως λέει και ο ίδιος, «Είναι μέλι, είναι γλύκα τα καρπούζια του Τσελίκα». Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορούμε να απολαύσουμε το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο στην καλύτερη του εκδοχή.


Advertisement

Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου

Η Καλλιόπη Χαραλαμποπουλου είναι δημοσιογράφος, απόφοιτη του τμήματος Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2004 σε νευραλγικες θέσεις που αφορούν στην επικοινωνία και τη Δημοσιογραφια. Εξειδικευεται σε πολιτικά και κοινωνικοοικονομικα θέματα καθώς και στην επικαιρότητα. Από το 2023 είναι η αρχισυντακτρια του europost.gr και γράφει καθημερινά για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα και συντονίζει μια ομάδα έμπειρων δημοσιογραφων
Advertisement

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Advertisement

Back to top button