Κομάντο του… γλυκού νερού (κυριολεκτικά) αποδεικνύονται οι πολυδιαφημισμένοι Τούρκοι κομάντο του Ερντογάν οι οποίοι στάλθηκαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα!

Σε βίντεο που δημοσίευσε το evros-news.gr, οι Τούρκοι κομάντο έχουν εμφανείς δυσκολίες να χειριστούν το φουσκωτό σκάφος τους με συνέπεια να αντιμετωπίζουν προβλήματα ευστάθειας με τους παραμικρούς κυματισμούς του ποταμού!

Στο βίντεο που γυρίστηκε από την ελληνική πλευρά στην περιοχή του νοτίου Έβρου, οι Τούρκοι κομάντο αρχικά διακρίνονται να συζητούν με παράτυπους μετανάστες που βρίσκονται στην τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου, αλλά και διακινητές και ολοφάνερα να τους κατευθύνουν από ποιο μέρος θα μπορούσαν να περάσουν στην Ελλάδα.

Αντιλαμβάνονται όμως ότι τους παρακολουθούν από την ελληνική πλευρά του ποταμού και τότε προσπαθούν να επιχειρήσουν κάποιες εντυπωσιακές μανούβρες με τα όπλα στα χέρια, κάνοντας… κύκλους στο μέρος του ποταμού που ανήκει στην Τουρκία! Αλλά με τους αδέξιους χειρισμούς τους βάζουν δύσκολα στους εαυτούς τους!

Οι Αυστριακοί κομάντος ”τάπωσαν” τους Τούρκους: ”Εδώ είναι η χώρα μας, υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα” – Επιβεβαιώνεται η πτώση του τουρκικού drone
Νέα επεισόδια χθες

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στον Έβρο

Με φόντο την ρίψη χημικών και καπνογόνων από την τουρκική πλευρά, ομάδα αλλοδαπών επιχείρησε να περάσει τον φράχτη προς την ελληνική πλευρά.

Το καινούριο είναι πως σε βίντεο και φωτογραφίες φαίνεται η προσπάθεια 500 ατόμων να διαβούν το φράχτη, στο άλσος αριστερά του νομοθετημένου σημείου εισόδου εξόδου στις Καστανιές χρησιμοποιώντας πρόχειρες ξύλινες κατασκευές.

Οι αλλοδαποί προσπαθούν να εισβάλλουν με κορμό δέντρου που λειτουργεί σαν πολιορκητικός κριός και σκάλες για να υπερκεράσουν το τείχος που έχουν στήσει οι ελληνικές δυνάμεις.

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα