Κυριακή 31 Μαΐου 2020 03:03
Αρχική ΔΗΜΟΦΙΛΗ Κωνσταντίνα Σ...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το απίστευτο ντεκολτέ, το μίνι φορεματάκι και το μεγάλο παράπονο!

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σέξι εμφάνισή της. Όπως θα δείτε, το μίνι φόρεμα που επέλεξε να βάλει είχε ντεκολτέ που… έβγαζε μάτι!

Στη συνέντευξή της η γνωστή παρουσιάστρια, έκανε γνωστό ένα παράπονό της. Η Κωνσταντίνα ισχυρίστηκε πως δημοσιογράφοι εκπομπών άλλα της λένε στο τηλέφωνο και άλλα λένε, μετά, στην τηλεόραση.

«Είμαι οκτώ χρόνια στην τηλεόραση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά εγώ καλά νιώθω. Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική στην τηλεόραση, κάτι με συγκεκριμένο φορμάτ. Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου… Έχουν γίνει χίλια δυο! Δηλαδή “θα έρθεις στην εκπομπή;”, με μήνυμα, “ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης”, άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση. Δεν με έχουν καλέσει κάπου και να μην έχω πάει. Αν μου πει κάποιος “έχουμε κάτι να πούμε”, μπορεί να πάω» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων