Μεγάλη αύξηση σημειώθηκε σε 24 ώρες στα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα καθώς ανακοινώθηκε 94 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 624. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα, τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα και το 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες, ενώ 124 ασθενείς νοσηλεύονται. Οσον αφορά εκείνους που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση είναι 34.

Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη.
Την ίδια στιγμή τις τελευταίες 24 ώρες δυο ακόμα άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή με τον απολογισμό των νεκρών στην Ελλάδα να είναι πλέον 15. Οι 14 από αυτούς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 77 έτη. Τέλος, 19 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα