COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορωνοϊός: Μαύρη πρωτιά σε θανάτους για την Ελλάδα! Υπό διάλυση το ΕΣΥ! Μέγα σκάνδαλο με τα μονοκλωνικά αντισώματα! Σε ποιούς ασθενείς τα δίνουν;


Η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει ξεφύγει με την κυβέρνηση να έχει ξεκάθαρα την ευθύνη για τις θλιβερές εξελίξεις.

Η κυβέρνηση έχει «ποντάρει» τα πάντα στα mRNA εμβόλια και παρόλο που έχει εμβολιαστεί ένα σημαντικό ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού οι θάνατοι με Covid-19 έχουν σπάσει κάθε «μαύρο» ρεκόρ.

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 99 νέους θανάτους και σήμερα 88, ενώ οι διασωληνωμένοι ασθενείς άγγιξαν τους 709. Αριθμούς που δεν βλέπαμε ούτε όταν δεν είχαμε τα εμβόλια! Στο Μαξίμου αρκούνται στο να «κλείνουν τα μάτια» και να μιλούν για «πανδημία ανεμβολίαστων», λες και οι ανεμβολίαστοι δεν έχουν ψυχή.

Η αλήθεια είναι πως κάτι συμβαίνει και κάτι δεν λειτουργεί σωστά!

Προτού παραθέσουμε τους αριθμούς να θυμίσουμε ότι το ΕΣΥ βρίσκεται υπό διάλυση, όπως φωνάζουν με αγωνία οι ιατροί της δημόσιας υγείας.

Προσφάτως ο διευθυντής στο Εργαστήριο Προγραμματισμού και Επεξεργασίας Πληροφοριών του Δημοκρίτεου Πανεπιστημίου Θράκης, καθηγητής του ΤΗΜΜΥ του Ιδρύματος, Βασίλης Τσαουσίδης ανέλυσε τα στατιστικά στοιχεία αναλογικά με τον πληθυσμό της κάθε χώρας και κατέληξε σε συμπεράσματα που προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Σύμφωνα με τον καθηγητή από την Τρίτη (23/11) η χώρα μας κατέχει τη θλιβερή πρωτιά απωλειών από COVID-19 (από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι σήμερα) ανάμεσα σε όλες τις Δυτικές χώρες του κόσμου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις ΗΠΑ.

Ακόμη πιο ζοφερή είναι η εικόνα σε ό,τι αφορά τους θανάτους του προηγούμενου δεκαπενθημέρου και τον ρυθμό αύξησής τους, που είναι σχεδόν διπλάσιος από τη δεύτερη της λίστας, Αυστρία.

Αυτή την έρευνα κάποια κυβερνητικά φερέφωνα προσπάθησαν να την διαψεύσουν, παρόλα αυτά οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους! Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε δίκαιο «η Ελλάδα είναι πρώτη και εάν μπορούσε θα ήταν και υπερπρώτη».

Εμείς θα προσθέσουμε επίσης ότι η Ελλάδα έχει περισσότερους θανάτους και από χώρες που ανήκουν στα Βαλκάνια και έχουν αρκετά χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού από εμάς.

Ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας παρέθεσε στοιχεία από την Αλβανία.

Η Αλβανία με εμβολιασμένο το 33%, των ώρα που η Ελλάδα έχει εμβολιάσει το 66%, έχει 1.079 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού, ενώ η Ελλάδα έχει 1.770. Μια μεγάλη διαφορά καθώς πρόκειται επίσης και για ένα πιο φτωχό Κράτος από την Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μοναδική χώρα που ξεπερνά την Ελλάδα είναι η Βουλγαρία, καθώς πλέον έχουν περισσότερους θανάτους ανά εκατ. πληθυσμού και από τα Σκόπια.

Δείτε το διάγραμμα:

Σκάνδαλο με τα μονοκλωνικά
Πολύ λίγα και πολύ αργά τα μονοκλωνικά που αγόρασε η Ελλάδα, καθώς μετά από περίπου έναν χρόνο αποφάσισε να πάρει 2.000 περίπου δόσεις.

Το μέγα σκάνδαλο είναι, όμως, ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 34 μόλις άτομα σε θεραπεία! Αναφερόμαστε σε έναν πάρα πολύ μικρό αριθμό και σίγουρα δεν ξέρουμε με τι κριτήρια επιλέχθηκαν αυτοί οι 34.

Ήταν ασθενείς VIP;

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα ξεκίνησε τη θεραπεία στις 26 Νοεμβρίου αφού έχει παραλάβει νωρίτερα μέσα στο μήνα 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων. Η ιατρική αίτηση για τη χορήγησή τους σε ασθενείς υποβάλλεται αποκλειστικά από τον θεράποντα ιατρό του ασθενούς, μέσα από το Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

Back to top button