Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 19:19
ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ Κορωνοϊός: Θανάσιμο σφάλμ...

Κορωνοϊός: Θανάσιμο σφάλμα των ειδικών ότι δεν προειδοποίησαν τους νέους πως κινδυνεύουν από τη νόσο και αυτοί!

Της σύνταξης του europost.gr

- διαφ. -

Ενώ η χώρα σαρώνεται από ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού, ουδείς από τους αρμοδίους επιστήμονες αναλαμβάνει τις ευθύνες του για το πως φτάσαμε μέχρις εδώ! Η εικόνα είναι ξεκάθαρη και μπορεί να τη δεί κάθε καλόπιστος πολίτης… Το δεύτερο κύμα κορωνοϊού προέρχεται, κυρίως, από νέους ανθρώπους, τους οποίους οι ειδικοί επιστήμονες, με τα βαρύγδουπα ονόματα, τα οποία όλοι γνωρίζετε, τους έπεισαν από την αρχή ότι ‘δεν κινδυνεύουν οι νέοι άνθρωποι από τον κορωνοϊό, απλώς υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσουν τον ιό στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους!’.

Ήρθε, λοιπόν, το καλοκαίρι και οι νέοι βγήκαν να ξεσαλώσουν στα beach bars και στα κέντρα διασκέδασης, αφού οι κορυφαίοι επιστήμονες τους είχαν πείσει ότι δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο οι ίδιοι!

Να, όμως, τώρα, που όλοι διαπιστώνουμε ότι οι ειδικοί επιστήμονες δεν έκαναν με σωστό τρόπο τη δουλειά τους, με συνέπεια ο μέσος όρος των νέων κρουσμάτων να έχει κατέβει στην ηλικία των 36 ετών! Δεν είναι καθόλου τυχαίο από αυτή την άποψη ότι τις μέρες αυτές βρίσκεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ειδικευομένη γιατρός, ηλικίας μόλις 27 ετών, που γύρισε προχθές από τις διακοπές της σε κοσμικό θέρετρο της Χαλκιδικής!

Ποιός θα μαζέψει τώρα τους νέους; Και με ποιό τρόπο; Ποιός θα μπορέσει να τους μεταπείσει και να τους διαβεβαιώσει ότι κινδυνεύει και η ζωή των ίδιων, όταν επί πέντε μήνες οι μεγάλες φίρμες της ιατρικής, μ τις ευλογίες των αξιωματούχων της Πολιτείας τους έλεγαν από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι ‘οι νέοι άνθρωποι δεν κινδυνεύουν;’.

Το europost.gr έχει συγκεκριμένα στοιχεία για τις βαριές ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων. Θα περιμένουμε για να διαπιστώσουμε ποιός θα έχει το θάρρος να βγεί και να παραδεχθεί ότι συνέπραξε στο θανάσιμο αυτό σφάλμα. Και θα επανέλθουμε σύντομα…

- διαφ -
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο europost.gr
- διαφ -

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα