COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

FeaturedΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κώστας Λεφάκης: Ανατρεπτικός ο Ιούνιος γι’ αυτά τα ζώδια – 5 θα είναι τυχερά στον έρωτα και 6 στο χρήμα!
Ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης επανήλθε και αναφέρει αναλυτικά ποια είναι τα τυχερά ζώδια τόσο στο κομμάτι του έρωτα όσο και στο κομμάτι των χρημάτων για το νέο μήνα.

Ο Κώστας Λεφάκης αναφέρει ότι τα Τυχερά Ζώδια στον Έρωτα για τον Ιούνιο είναι:

Χορηγούμενο

Οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί , οι Υδροχόοι και οι Τοξότες. Σημαντικές ημερομηνίες που θα διαμορφώσουν αυτό το όμορφο ερωτικό πλαίσιο είναι οι 5,8 και 20-22 Ιουνίου, μέρες που αποτελούν την «βάση» για τις ερωτικές σχέσεις αυτής της ομάδας που ανέφερε!

Στον Οικονομικό Τομέα δεν θα υπάρξουν «απόλυτα» τυχερά» ζώδια, θα δοθούν όμως σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες στην πορεία του Ιουνίου στους Ταύρους, τους Διδύμους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς, τους Τοξότες και τους Αιγόκερους. Οι ευκαιρίες αυτές θα δοθούν από τα μέσα του μήνα και έπειτα, προκειμένου να δουν βελτίωση, να εξυπηρετηθούν αλλά και να εισπράξουν!

“Χρυσό καλοκαίρι” γι’ αυτά τα ζώδια

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, η σύνοδος Ερμή με Ουρανό σημαίνει πως κυριαρχούν ασυνήθιστα γεγονότα και αιφνίδια περιστατικά αλλάζουν προγράμματα και προθέσεις, με την Άση Μπήλιου επίσης να τα βλέπει… ρόδινα.

Χορηγούμενο

ΚΡΙΟΣ
Ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες και προγραμματίστε ένα σεμινάριο επιμόρφωσης για τη δουλειά σας ή φροντίστε απλώς να καλλιεργήσετε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας κουραστικός μήνας έφτασε στο τέλος του και μια διαφορετική μέρα ξεκινάει από αύριο για εσάς. Οι τρυφερές και ζωντανές συζητήσεις θα φορτίσουν τις άδειες μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απελευθερωθείτε από ψυχολογικές μεταπτώσεις και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις, κάντε επανεκτιμήσεις ξεκινώντας μέσα από το ίδιο σας το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιούνιος που έρχεται σας δίνει υποσχέσεις για τις προσωπικές όσο και για τις κοινωνικές σας επαφές. Μέσα στις πολλές σας δραστηριότητες βρείτε χρόνο για διασκέδαση.

Χορηγούμενο

ΛΕΩΝ
Είστε άνθρωποι ανήσυχοι, έξυπνοι και σίγουρα μπορείτε να δημιουργήσετε συνθήκες αποδοτικότερης εργασίας που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε την καταπιεστική συμπεριφορά απέναντι στους δικούς σας καθώς και τις υπερβολικές απαιτήσεις. Μην τους κάνετε να νιώθουν απόρριψη, αφού κατά βάθος νοιάζεστε γι’ αυτούς.

ΖΥΓΟΣ
Κάντε τη σημερινή μέρα αλλά και το νέο μήνα που έρχεται, ένα βήμα προσέγγισης στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ή σε κάποιους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας.

Χορηγούμενο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα θα μπορούσε να είναι δύσκολη και εκρηκτική για την ψυχοσωματική σας υγεία, διώξτε μακριά ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά και σας προκαλεί ηττοπάθεια, ευθιξίες και ανασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διοχετεύστε την επιρροή του Ήλιου και του Ποσειδώνα σε ένα ταξίδι, είτε είναι ρομαντικό είτε είναι για αναψυχή ή απλώς για αναζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο φωτεινός Ήλιος σας δίνει κάθε δυνατότητα να προωθήσετε ένα νέο και πιο επιτυχημένο πρόγραμμα συνεργασίας που θα οδηγήσει στην επαγγελματική και στην κοινωνική σας καταξίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή, δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό, με αισιοδοξία και γνώση, με ευφυΐα και δυναμισμό.


ΙΧΘΕΙΣ
Η διάθεσή σας καλυτερεύει την τελευταία μέρα του μήνα, αφήστε λοιπόν να μπει στη ζωή σας η τρυφερότητα, διαγράψτε το παρελθόν και καλωσορίστε τον έρωτα.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Λεφάκης: “Το χέρι του Μίδα” θα έχουν 3 ζώδια τις επόμενες ημέρες

Back to top button