Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 18:38
Αρχική EΛΛΑΔΑ Κρίσιμες στιγ...

Κρίσιμες στιγμές για το βρέφος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην Εντατική του «Παίδων»! Στο πλευρό του και ο Σωτήρης Τσιόδρας

Η κατάσταση του βρέφους που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), του νοσοκομείου «Παίδων Αγία Σοφία», καθώς βρέθηκε θετικό στον νέο κορωνοϊό, θεωρείται από τους γιατρούς σταθερή, αλλά κρίσιμη.

​Το μωρό, ηλικίας οκτώ μόλις μηνών, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ταλαιπωρείται από υποκείμενο νόσημα, το οποίο δυσχεραίνει την κατάσταση της υγείας του.

​Οι γονείς, είχαν πάει πριν από αρκετές ημέρες το παιδάκι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να καταστεί απαραίτητη η διακομιδή του στην ΜΕΘ του Παίδων Αγία Σοφία, στο οποίο νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη (19/5).

Τα μηνύματα που έρχονται από τους θεράποντες ιατρούς, είναι συγκρατημένα αισιόδοξα, ωστόσο, σήμερα, Πέμπτη (21/5) αναμένεται νέο ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του βρέφους.

​Για την κατάστασή του έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, που επισκέφθηκε το βρέφος και παρακολουθεί στενά την εξέλιξη.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων