ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Λαχταριστό σπιτικό παγωτό φράουλας μόνο με 3 υλικά

Advertisement

Το παγωτό φράουλα είναι μια από τις γεύσεις που αγαπούν μικροί και μεγάλοι και, δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για σπιτικό παγωτό με φρέσκες φράουλες και όχι μόνο γεύση και συντηρητικά όπως είναι πολλά παγωτά του εμπορίου.

 

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσει κανείς ένα παγωτό και όταν πρόκειται για παγωτό χωρίς ζάχαρη, η ιδέα είναι ακόμη πιο δελεαστική.

Με μια έρευνα στο διαδίκτυο βρήκαμε την πιο εύκολη συνταγή για παγωτό φράουλας, χωρίς ζάχαρη και με 3 μόνο υλικά.

Σπιτικό παγωτό φράουλα με 3 υλικά
Υλικά

250 γρ παγωμένες φράουλες
2 κτσ γάλα
1 κτγ στέβια αναλογία 1:5 με την ζάχαρη
Εκτέλεση

Advertisement

Αφού έχουμε πλύνει και έχουμε αφαιρέσει τα κοτσάνια από τις φράουλες τις βάζουμε σε μια σακούλα τροφίμων για 7-8 ώρες στην κατάψυξη.

Σε ένα πολυκόφτη ρίχνουμε τις παγωμένες φράουλες, το γάλα, τη στέβια και χτυπάμε με τον πολυκόφτη μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Το παγωτό είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.


Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου

Η Καλλιόπη Χαραλαμποπουλου είναι δημοσιογράφος, απόφοιτη του τμήματος Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2004 σε νευραλγικες θέσεις που αφορούν στην επικοινωνία και τη Δημοσιογραφια. Εξειδικευεται σε πολιτικά και κοινωνικοοικονομικα θέματα καθώς και στην επικαιρότητα. Από το 2023 είναι η αρχισυντακτρια του europost.gr και γράφει καθημερινά για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα και συντονίζει μια ομάδα έμπειρων δημοσιογραφων
Advertisement

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Advertisement

Back to top button