ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

‘Λύγισε’ ο Γιώργος Παπαδάκης: Ο ξαφνικός θάνατος της εικονολήπτριας του ΑΝΤ1, που σκοτώθηκε σε τροχαίο (βίντεο)

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν ήταν σήμερα για το “Καλημέρα Ελλάδα” και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην πιο δύσκολη στιγμή της χρονιάς για την εκπομπή, αλλά και για όλους τους ανθρώπους του καναλιού.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να περιγράφει ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον θάνατο της εικονολήπτριας του ΑΝΤ1, Μαίρης Μάτσα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (1/4) καθώς πήγαινε στη δουλειά της. Η Μαίρη Μάτσα καθόταν πάντα απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς χειριζόταν την κάμερα που τραβάει εκείνον.

“Ερχόταν στη δουλειά της εδώ, μαζί μας. Η Μαιρούλα “έφυγε”. Η Μαιρούλα “έφυγε” αλλά δεν την ξεχνάμε. Μαιρούλα, κλείνοντας αυτή η τηλεοπτική χρονιά…” άρχισε να λέει ο Γιώργος Παπαδάκης αλλά εμφανώς συγκινημένος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και πάσαρε ένα βίντεο αφιερωμένο σε εκείνη.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5:00 στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής στο ρεύμα προς Ραφήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε καθώς έβγαινε από τη γέφυρα του Σταυρού. Το αυτοκίνητό της έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια ένα άλλο όχημα έπεσε πάνω του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, ωστόσο εξέπνευσε.

Back to top button